Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.10.2019
 

Donald Trump – miksi koko maailma vihaa tätä miestä?

Jumalasta eronnut maailma koostuu kahdesta, tai oikeastaan kolmesta osasta, ateistiset Jumalan kieltäjät, sitten tulevat pakanauskonnot ja lopuksi vielä liberaalikristityt. Mikä näitä kaikki kolmea ryhmää yhdistää? He kaikki vihaavat Donald Trumpia.

Itse taas en tunne yhtään tosikristittyä, joka vihaisi tai erityisesti inhoaisi Donald Trumpia. Hänhän on töykeä, ylimielinen ja monella tavalla epämiellyttävä. Mutta hän tekee silti jotain, joka saa koko maailman vihaamaan häntä ja se ei ole mikään pikku juttu, koska se, joka häntä erityisesti vihaa, on juuri se osa kansasta, joka on syntiin mielistynyt.

Ei ole ainoatakaan tekoa, josta Trump saisi medialta kiitosta ja vaikka hän mitä tekisi, niin mediamaailma kaivaa siitä epäkohdat, joihin se iskee. Media näyttää jokaisen kuvan Trumpista, jotka kaikki ovat ennalta valikoituja, jotta tämä näyttäisi entistä vastenmielisemmältä.

Miksi siis koko maailma vihaa Trumpia? Eikös juuri se ole merkkinä siitä, että hän tekee jotain, josta saatana ei todellakaan pidä. Eikös juuri sellaiset ole maailmalle lempilapsia, joita saatanakin pitää oman etunsa ajajana? Trump ei selvästi ole sellainen, joten mikä hän sitten oikein on, koska maailma häntä niin vihaa? Se me tullaan näkemään, jos emme lähde ennen sitä. Se jokin on kumminkin se asia, josta syystä nimenomaan jumalaton maailma saatanan ohjauksesta on tähän niin suivaantunut.

Jos Trump olisi saatanan johdatuksessa, niin asia olisi päälaellaan ja koko maailma palvoisi tätä persoonaa. Usko pois, tämä on raamatullinen fakta!

Luukas 6:22 Autuaita olette te, kun ihmiset vihaavat teitä ja erottavat teidät yhteydestään ja herjaavat teitä ja pyyhkivät pois teidän nimenne ikäänkuin jonkin pahan-Ihmisen Pojan tähden.

 

Takaisin