Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.10.2019
 

Yksi erilainen näkökulma miksi Jeesus on!

Olette varmasti huomanneet, kuinka Jeesus NIMENOMAAN jakaa kansaa. Se ei yksin ole sellainen sana, joka herättäisi pelastuksen toivon, vaan se sana on kaikkialla maailmassa Jumala, joka herättää ihmisissä pelon, tuomionpelon ja mahdollisesti sen pelastuksen toivon.

Kaikki taistelee pääsystä Pyhän Pietarin ohi, jolla on kuulemma Taivasten valtakunnan avaimet ja tämä on siellä portilla vastassa ja katsoo vain tekojen mukaan kunkin tervetulleeksi.

No, jos Pietari sen päättäisi, niin kai siellä kaikki katumattomatkin olisi, en tiedä… Mutta kun asian päättää Jumala, niin todellakaan sinne ei mene yksikään syntinen, elikkä ilman Jeesusta, ei kukaan siellä olisi.

Maailma on täynnä Jumalan palvelijoita, siis jonkin Jumalan… He ovat Allaheita ja Buddhia, Shivoja, Thoreja, Tseuksia ja mitä kaikkea vielä… en jaksa listata. Siksi meillä on Jeesus!

On liberaaleja ihmisiä, kuten olin minäkin joskus, kun mietin että ihan sama se on millä nimellä luojaamme kutsuu, kun kerran on kyse vain luomisestamme. Ei se niin mene, sen käsitin ja siksi Jeesus on!

Meillä siis on Jeesus Kristus tullut Jumalana ja luojanamme ihmiseksi!

HÄN SE ON! Siksi ei ole kukaan, joka pääsisi ilman Jeesusta sisälle.

 

Takaisin