Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
30.9.2019
 

Ihonalainen siru räjähtää ihon alle

Tässä tulee uutinen, jonka Raamattu on profetoinut syy/seuraus johtopäättelyn kautta. Ennen Jeesuksen paluuta, täytyy maailman kaikki data tuhoutua jostain kumman syystä ja se vastaus on tässä.

Internet ja kovalevyt ympäri maailmaa on täynnä pornoa ja väkivaltaa, kauheuksia, joita ei tuhatvuotiskaudella enää suvaita. Raamattu mm. kertoo että aseita tullaan polttamaan. Se niiden polttaminen saattaa johtua siitä, että ne sulatetaan vain metalleiksi, joista tehdään sitten muuta.

Mutta kun ihonalainen siru otetaan painostettuna käyttöön, niin sen varoitus on siksi Raamatussa niin vakava, koska sen seuraukset ovat kauhistuttavat. En usko sirun olevan sielun menetys, vaan ainoastaan niin kauhea kokemus kun aurinkomyrsky iskee maahan.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/51bd3bc8-5015-4540-9813-0c051637b0d5

Lehti kirjoittaa:

Revontulet ovat vaarallisen ilmiön pikkuveli – geomagneettinen supermyrsky iskee maahan sadan vuoden sisään

Sähköverkot menevät nurin ja satelliitit kaatuvat.

Arvio perustuu siihen, kuinka usein supermyrskyjä on historian saatossa aiemmin ollut. Teknologiaan perustuvissa yhteiskunnissa supermyrsky olisi iso kriisi.

Ruotsin Karlstadtissa puhelinvaihdekeskuksen työntekijät huomasivat yövuorossa vuonna 1921, että laitteisto ei toiminut ja alkoi savuta. Myöhemmin myrskyn toisessa ja voimakkaammassa sykäyksessä elektroniset kaapelit syttyivät tuleen ja keskus paloi pahasti.

Elikkä kukaan ei ole koskaan vielä kokenut, minkälaiset seuraamukset nykyelektroniikalle tällainen myrsky voisi aiheuttaa.

Se tiedetään, että ihonalaisissa älysiruissa on kemikaaleja, jotka voivat elimistöön joutuessa aiheuttaa jopa jalkapallon kokoisia paiseita.

Joh.ilm. 16:1-2 Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: ”Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle”. Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.

 

Takaisin