Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
22.9.2019
 

Jumalan opetus – laidasta laitaan

Tietäjähenki on kuin naimisissa syyttäjähengen kanssa. Tämä yhtälö, kun yhdistetään eksyneeseen, jonka Jumala tahtoo ohjata omakseen. Se tie on kaikkea muuta kuin helppo ja suora.

Olette varmasti nähneet monia uskovia, joista on tullut uskoon tultuaan lopulta toisen syyttäjiä. He ovat olleet eksyksissä ja juosseet niin lujaa Jumalan syliin, etteivät hoksanneet sitä, että Jumala on henki ja juoksivatkin tämän läpi saman verran metsään toiselle puolelle tietä. (sanon tämän humoristisesti)

Otetaanpa vaikka esimerkiksi entinen okkultisti ja noituuden harrastaja, joka löysi Jeesuksen ja pelastui, kastettiin ja hän alkoi julistaa okkultismia vastaan. Hän olikin juossut Jumalan läpi toiselle puolelle kenttää, aivan sinne laidalle huutelemaan jokaiselle syytöksiään, joka vain ihmeitä teki, julistaen tämän olevan okkultististen voimien ohjaama. Kyllä minä tiedän, koska olen itse kokenut tuon, he sanovat.

Tämä on kuitenkin Jumalan suunnitelmaa, koska Jumala haluaa näyttää sen keskitien, jonka laidoilla on se toinen ääripää ja toisessa vaanii tietäjän- ja syyttäjän henget, valmiina ottamaan haltuun tämän jo pelastuneena itsensä pitäneen.

Väitän, että tämä on erityisen yleistä kaikkialla seurakunnissa ja kristillisissä yhteisöissä. Syyttäjä puhuu aina syyttäjän hengessä, tietäjä hengen säestämänä.

Mutta kuten jo sanoin, niin tämä kaikki on vain heidän sielunsa pelastamiseksi. He olivat jo tehneet sen valinnan, haluan ottaa Jeesuksen vapahtajakseni. Sen jälkeen he luulivat, että tästä alkaa minun suuri urani evankelistana mutta toisin kävi. He olivatkin itse juuri ekaluokalla Jumalan koulussa. He eivät olleetkaan opettajia, koska ”tiesivät” omavoimaisesti mistä puhuivat. Olivathan he juuri siitä kauheudesta vapautuneet ja hyvää tahtoivat. He eivät vain tienneet, että se olikin vasta se omavoimainen alku. Suureksi tullaan vasta pienuuden kautta.

Jumala on ihmeellinen… Jokainen meistä on jollain kurssilla jatkuvasti ja johdatuksessa, jossa tulee aina yllätyksiä ja lopulta peili asetetaan eteesi. Lopussa kiitos seisoo!

 

Takaisin