Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
20.9.2019
 

Naissankarit tulivat, mutta mitä sitten?

Tämä ei ehkä kuulu tänne pelastussanomaan mutta kerron tämän omana johtopäättelynä sille, miten maailma ohjaa itseään. Anteeksi jo valmiiksi, jos ette kaikki kestä lukea tätä.

Elikkä taustalla piilee johtoajatus siitä, että kun joku tekee itsestään ”numeron” ja saa sen läpi, esimerkiksi muodilla, ulkonäöllä ja omintakeisella saavutuksella, niin muut alkavat matkia sitä, päästäkeen mukaan tuohon ”ihanuuteen” osalliseksi.

Tämän jälkeen tuo alkuperäinen ei missään nimessä halua enää olla sellainen kuin se maailman veti mukanaan, vaan muuttaa jälleen jotain, ollakseen narsistimaisesti aina parempi muita. Näin maailmassa hommat toimii kovin usein, mikään ei riitä, vaikka sen saavuttaisi.

Nyt asiaan: Siis me olemme nähneet jo kolme vuosikymmentä, kuinka naiset tulevat miesten rinnalle ja mieluummin vähän ohikin. Maailma on luonut naissankareita, jopa Tuntematon sotilas elokuvaan haluttiin naisia sankareina sotimaan, vaan ei mennyt vielä onneksi siihen. Kaikki ymmärtää, että kotirintamalla naisilla oli eri puuhat ja ne ei tosiaan olleet väheksyttäviä. Mutta tämä nyky-feministinen maailma haluaa nähdä naiset suurina sankareina, kun samaan aikaan miehistä tehdään naismaisia kotihenkiä.

Sankaruuteen valitettavasti kuuluu myös uhrautuminen ja kärsimys. Epäilenpä siis vahvasti, että kohta eräs naisasialiikehdintä alkaa karsastaa sitä, että naiset joutuvat niin fiktiivisissä elokuvissa, kuin reaalimaailmassa ottamaan myös sen vastaan, minkä sen luonnollinen alkuperäinen otti. Se kuoli ja kärsi noiden tekojen seurauksista.

Feministiliike on pukenut nykymaailman elokuvien sankareiksi ja tietokonepeli-, että jopa historiankin reaalimaailmassa samoin, antamalla yhteiskunnalle illusiomainen vääristelty kuva. Se jatkuvasti koittaa vääristellä historiaa ja näyttää nuorille, että maailmassa oli myös naisia suurina sotureina ja sankareina.

Mutta kun se näin tekee, ympyrä alkaa pikku hiljaa sulkeutua, valhe ja totuus tekevät omat tehtävänsä kuulijoissa ja katselijoissa. Se ei olekaan enää niin kivaa, kun rintamalla naisia kaatuu ja he pelkäävät sekä kärsivät siellä. Samoin he näkevät elokuvissa, kuinka heidän luomiaan sankarinaisia käsitellään kaltoin pahojen miesten toimesta. Kohta se kääntyy heitä itseään vastaan… elokuvissa olevat 50kg mannekiinit eivät ole muutenkaan uskottavia hakkaamassa puoltatusinaa 100 kiloisia raavaita miehiä, ottaen siinä sitten itsekin hieman hittiä. Se ei ole oikeen uskottavaa, kun 100kg iso ukko lyö olan takaa puolta kevyempää naista, joka ei sitten muka ole moksiskaan, vaan hutkii muina naisina ”karatella” nämä kaikki isot ukkelit tajuttomiksi. Tarkoitan vain sitä sillä, että toinen pää tulee vastaan, ei sellainen luonnottomuus voi jatkua kauaa. Paljon uskottavampaa se on kun Arnold Schwarzenegger hakkaa 100 kiloisia ukkoja nippuun, vaikka kuinka monta. Eikä ole yhtään kumaa, jos Arnold ei menekään tajuttomaksi sojenkaan miesten lyönneistä. Jos tätä nyt millään muotoa luonnolliseksi voi kutsua. Puhun tässä vain lainalaisuuksista.

He tulevat vaatimaan pian, ettei naisia saa sillä tavalla kohdella elokuvissa, saati oikeasti kun heidät pannaan tosi paikan eteen. Tosi paikka kun ei ole tosi paikka, ennen kuin nämä uhkakuvat toteutuvat. Tulee huono paikka Hollywoodille, kun elokuvia on hankala kaupata, jos niissä yritetään väkisin huijata katsojia ja pitää heitä ihan tyhminä.

Tosimaalimassa taas, esimerkiksi ISIS-äidit/naiset siellä… heillä saattaa olla valheellisten tarinoiden takana vielä rankka tosiasia, kun nyt tämä auvoinen kuva kiltistä äidistä, joka joutui olosuhteiden pakottamina sinne missä ovat. Totuus kuitenkin kummittelee ja pian valkenee, että he olivat monesti vielä pahempia murhaajia, kuin ne miehet siellä. Naisasian julkikuva ei siedä sitä, että naisista tehty kiiltokuva menee sotkuiseksi ja realisoituu. Se tulee vaatimaan varmasti muutosta tähän kaikkeen… elikkä vääristää totuutta lisää, jos suinkin.

Elikkä palaan alkuperäiseen ajatelmaan, joten kun sitten saavuttaa jotain, jota ei todellisuudessa itse ole, niin se ei ollutkaan enää niin kivaa ja sitten pitää taas vaihtaa jotain, jotta itsevilpin visio pysyisi itselleen edullisena. Ehkä pahimpia tällaisia ovat ne, jotka ovat leikelleet itsensä naisista miehiksi ja päin vastoin.

Elämä jatkuu valheen kierteessä ja keinot sen mukaisia… sitä minä tällä haen. Miksi naiset haluavat olla miehiä, mustatkin haluavat olla valkoisia ja jopa ateistit sydämessään uskovia. He kiistävät kaiken valheilla, elleivät ole alistuneet Jumalan tahdon alle. Kaikki siis johtuu siitä, että Jumala loi miehen kuvakseen, Adamin ja jokaisen luodun on alistuttava sille tosi asialle tai taisteltava Jumalaa vastaan valheilla.

No mutta kuten jo sanoin, tämä ei liity pelastussanoman keskeisiin aiheisiin, muuten kuin että tämä on maailman hullutusta ja sen syntiin vajoamista kaikki. Roolit halutaan sekaisin… naisista halutaan miehiä ja päin vastoin.

Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin