Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.9.2019
 

On nää Pekka Reinikaisen videot vaan hyviä

Nämä tieteen tohtori-tutkija Pekka Reinikaisen videot aina nostattavat sellaista hyvää mieltä totuudesta, kun koko muu maailma sotii sitä vastaan.

Aiempia Reinikaisen videoita seuranneena minua puhutti erityisesti DNA:n rapautuminen ja olenkin monesti puhunut aiheesta. Esimerkiksi minä olen nyt 55-vuotias ja lähdin koulutielle vuonna 1971 syksyllä. Silloin luokkatovereistani vain yhdellä oli erikoisruokavalio sokeritaudin vuoksi, eikä kukaan puhunut mistään allergioista mitään. Entäpäs 2019 ekaluokka ensimmäisellä lukuvuonnaan? Moniko sairastaa ja mitä kaikkea?

Reinikainen on puhunut siitä, että voidaan tänä päivänä laskea ihmiskunnan olemassaolon pituus DNA kopiointivirheiden lisääntymisen kautta. Samoin kuin alussa vielä Moosekseen asti ihmiset saattoivat lisääntyä lähisukulaistensa kanssa. DNA oli siis siellä Mooseksen aikana jo niin paljon huonontunut, ettei kannattanut enää riskeerata virheriskien korjaamattomuuden vuoksi ja niin tuli tämä sukurutsaus meihin ihmisiin luonnollisuutemme kautta moraalirekisteriimme. Me terveet ihmiset emme kykene luonnollisuttamme ajattelemaan että voisimme mennä edes serkkujemme kanssa parisuhteeseen. Se on luonnollisesti vastenmielinen ajatus. Jumala teki sen meihin kaikkiin, vaikka saastainen henkimaailma kamppailee tätäkin vastaan jatkuvasti ja saa ihmiset seksuaalisesti sairastumaan epäluonnollisuuteen.

Joka tapauksessa DNA:mme on loppufinaalissa ja kouluissa on jo, enemmän kuin puolella porukasta kaikenlaisia terveysongelmia, jota lääketiede ei pysty enää parantamaan.

Nooan jälkeenhän vähitellen ihmiselämän pituus laski ja laski, pysähtyen sitten siihen 100 vuoden paikkeille, jonne moni apostolikin pääsi. Miksi sitten ateistinen tiede vetoaa jatkuvasti että ihmisen elämän pituus on noussut koko ajan viimeisten vuosisatojen aikana. No se johtuu lääketieteen ja ravinnon parantumisesta, eikä DNA.sta.

Esimerkiksi Kiniinin löytyminen ja ylipäätään 1700-1800 lukujen lääketieteen saavutukset nostivat piikin omaisesti ihmisen elinkaarta. Se ei ollut riippuvainen DNA:sta, vaan elinolosuhteista, ravinnosta ja keinotekoisesta lääkityksestä. Ilman kirurgisia ja lääkinnällisiä keinoja, sekä puhtaampaa vettä tai ravintoa, me tuskin saavuttaisimme 40 ikävuotta, kuten kehitysmaissa. Sieltä meidän kuuluisi nähdä missä mennään. Intiassa mm. ihmiset ovat jo niin kamalassa kunnossa, että siellä on sairauksia joita voimme vain kauhistella.

Nyt DNA on todellakin saapumassa niin rappiolliseen tilaan, ettei lääketiede enää pysty sitä auttamaan, eikä kenenkään juuri enää kannata jälkeläisiä synnyttää. Eipä siis ihme, miksi luonnollisesti syntyvyys Suomessakin on painunut vähenemään päin, eikä suinkaan lisääntyvään.

Uskovien sen sijaan on turvallista edelleen lisääntyä, koska uskon rukouksiin niin voimakkaasti, että se pelastaa näiltä ongelmilta.

Mutta yhtä kaikki, Pekka Reinikaisen videoista saa paljon iloa ja varmuutta.

 

Takaisin