Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
30.8.2019
 

Loogista ajattelua – Onneks olkoon maailma

Jumalaa ei ole, sillä me olemme kaikki eläimiä. Näin määrittelee asian tämä maailma, joka on luojansa kieltänyt. Mutta kuinka ollakaan, se puhuu ja erottelee aina inhimillisyyden eläimellisyydestä, kun se haluaa erotella käyttäytymismalleja, kun tilanne vaihtuu ja muuttuu.

Maailma suorastaan rakastaa verrata eläimiä ihmisiin, kun tulee himojen synnin puolustamisen paikka tai todisteltavaa meidän alkuperäisyydestä. Mutta sitten se taas intoutuu erottelemaan eläimet ihmisistä, kun se joutuu puolustamaan omia tekemisiään ja palaa inhimilliseksi tunneälykkääksi ihmiseksi, joka ei olekaan enää eläimellinen siinä suhteessa. Joka tilanteessa maailmalla on oma tarvittava malliesimerkki, miten ihmisyyttä käsitellään missäkin asiayhteydessä, vailla mitään muuta logiikkaa, kuin oman aseman pönkittäminen suhteessa luojaansa.

Esimerkiksi nyt Suomen vihreä liberaalinen ja vasemmistoinen liike vetoaa kaikkiin mahdollisiin, vaikkapa uhanalaisen liito-oravan vuoksi. Sen yhden liito-oravan takia, keskeytyy vaikka moottoritiehanke mutta kun maahan saapuu jokin maamme kantaelämiä tuhoava muualla hyvin yleinen ja runsaslukuinen vieraslaji, niin sitä yritetään estää pääsemästä maahan ja suojella tätä kantaeläinlajiamme, jottei tämä tuhoutuisi vallan sukupuuttoon. Varsinkin, jos kyse on taloudellisesta ristiriidasta, kuten vaikkapa riista- tai kalastuslajistot. Samaan aikaan oman maamme alkuperäinen ”ihmiskantaeläinväestö” on hyvin heikkolukuinen maailmalla ja erityisen uhanalainen, jonka syntyvyys jatkuvasti laskee. Kulttuurimme on todellisessa vaarassa jäädä historiaan, koska maahamme rantautuu jatkuvasti uusia vierasperäisiä asukkaita, niitä samoja, joita siellä muualla on miljardeja, meidän muutamaan pariin hassuun miljoonaan uhanalaiseen verrattuna. Tämä puolestaan ei taas haittaa ketään, päin vastoin, heitä kutsutaan valheellisesti jopa vähemmistöiksi, vaikka heitä on osapuilleen tuhat kertaa enemmän kuin meitä suomalaiskantaväestöä. Tällainen maahan tulo invaasio koetaan rikkautena, kun maamme täyttyy näistä ”vieraslajeista” ja maahamme saa tulla jopa meidän omalla kustannuksella elämään ja lisääntymään. Mutta tässä tapauksessa jälleen puhutaankin taas ihmisistä, elikkä inhimillisyydestä. Nyt ei saa puhua lajeista, saati verrata tätä kaikkea missään olosuhteissa mihinkään eläinkuntaan ja on lisäksi hyvin rasistista puhua muusta kuin inhimillisyydestä, eikä missään nimessä saa verrata tätä haitalliseen vieraslajiin. Sellainen on pöyristyttävää ja siitä joutuu usein jopa syytteeseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

yhtäkkiä me ihmiset olemmekin yhtenä kokonaisuutena kaikki tasa-arvoisia, emmekä suomalaisina ollenkaan minkäänlainen suojeltava oma lajinsa tai kulttuurinsa, saati että olisimme jotenkin erityissuojeltavia, kuten taas sujuvasti eläinmaailmasta suojellaan jotain liito-oravaa ja erotellaan se visusti erityisenä lajina pois muista oravista.

Onneksi olkoon maailma, muunnellaan arvoja tarpeen tullen ja kuinka sujuvasti sinä itsellesi tilanteen tullen osaat kaiken valehdella, kuin alkoholisti, joka keksii keinoja ja tekosyitä juomiselleen. Päihtynyt ja sokaistunut olet sinä jumalattomuuden viinistä ja tuomiosi olet ansainnut. Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin