Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.8.2019
 

Kun sanotaan että kristityt ovat tappaneet…

Aina kun kuulen vastineen kristillisyydelle, jonkin tahon puolesta, niin se lähtee lauseella ”…niin, niin mutta kun kristinuskon varjolla on tapettu niin paljon”. Onko, joudun joka kerta kysymään.

Nimittäin maailmanhistoriassa ateismi ja Islam ovat yhdessä tappaneet ylivoimaisesti eniten väkeä koko maailmanhistoriassa ja sitten tulee vasta okkultismi perässä, johon natsismi voidaan hyvällä tahdolla liittää.

Moni tahtoo muistuttaa, että -70 luvun joukkomurha Daavidin oksa oli kristillinen… No ei ollut, hehän julkisesti heittivät Raamatun nurkkaan.

Mitä olivat sitten ristiretkeläiset, joista tämä koko väite väkivaltaisesta pakkokristinuskoon käännyttämisestä vaihtoehtona kuolema, keitä nämä sitten loppujen lopuksi olivat ja millä asialla. Tätä koko kysymystä ei edes tiedetä, koska historiankirjat näissä asioissa yleensä vääristellään. Todellisuudessa Islam oli 1300 luvulla tulossa kovaa vauhtia Eurooppaan, useiltakin rintamilta ja kukapa meistä olisi sen tänne halunnut? En ainakaan minä. Ja kun Raamattu sanoo, että hedelmistä te tunnette, niin varsinkin Ruotsia Jumala siunasi monta vuosisataa, koska se suojeli Skandinaviaa ja Eurooppaa siltä hapatukselta. Samoin Englannin kuningas sai siunauksia, useita voittoja pakanoista ja siirtomaita sieltä missä Jumalaa ei tunneta. Nämä palkkiona siitä mihin ristiretkeläiset ryhtyivät, yrittäessään vapauttaa Jerusaleminkin ennen aikojaan. Kuinka ollakaan englantilainen kenraali Allenby sen sitten sai tehdä, kun Jumalan kello oli sen sallinut vuonna 2017 jouluna.

Mitä taas tulee Inkvisitioon, joka oli se väkivaltainen espanjalaispohjainen julma kristillisyyteen nojautuva liike, niin sehän ei myöskään ollut oikeasti minkään sortin kristillinen. Se oli enemmän okkultistinen liike, joka oli ollut kristillinen alun perin. Nämäkin kauheudet se suuntasi pääosin juutalaisiin, joka taas todistaa sen, ettei todella kristitty voi ohittaa Raamatusta lausetta, ”joka kiroaa Israelia, sen minä kiroan ja joka siunaa Israelia, sen minä siunaan”. Elikkä hekin heittivät Raamatun nurkkaan ja ottivat väkivallan käyttöön.

Mitä taas tulee Paaviin, niin siinähän on varsinainen epäkristillinen hahmo kautta vuosisatojen, aneoppeineen ja kristittyjen protestanttien tapattamisine. Miten joku voi olla niin ääliö, että väittää Paavia kristityksi, jos tämä tappaa kristittyjä?

Kukaan ei sen sijaan vertaa kristityiksi nimittämiään väkivallanteoista vaikkapa asteismin tai islamin tekemiin uskonnollisiin ja aatteellisiin puhdistuksiin. Niitä on näillä kahdella luultavasti miljadri ihmistä tunnollaan. Toinen maailmansota jää kakkoseksi vain näille kahdelle.

Nuo kaikki suuret ja vanhat tietyllä tavalla kauan hallinneet kristilliset tahot, ne turmeltuu ja luopuu kristillisyydestä, joka on ehdoton. Hyvä esimerkki vuonna 1992 raamatunkäännösvaiheessa pidetyssä kirkolliskokouksessa silloinen piispa Kari Mäkinen sanoi, että ”hyvät kollegat, ette kai te ihan kaikkea usko, mitä tähän Raamattuun on kirjoitettu”. Hän siis osoitti luopumusta jo silloin ja siitä se lähtee, kun valtaa saadaan, tuodaan sateenkaariväki kirkkoihin ja kaikki muu synti, mitä keksitään. Pian kaikki onkin sitten päälaellaan ja saatana johtaa kirkkoa.

Näin on aina käynyt ja niin tulee aina käymään. Siksi kirkon pitää pysyä seurakuntina, kuten Paavali opetti. Seurakunnat muodostavat Kristusruumiin, ei kirkko, josta aina vääjäämättä tulee ahne, omavoimainen ja omien lihallisten tarpeiden ohjaama. Vain seurakunta, jossa Jeesus Kristus asuu, sellainen menestyy. Pieni kotiseurakunta, jossa on vain muutama kymmenen jäsentä. Se riittää! Sillä siellä missä kaksi tai kolme kokoontuu, siellä minä olen läsnä, enkä siellä missä kaksi tai kolmekymmentätuhatta.

 

Takaisin