Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
18.7.2019
 

Miksi kavahtaa päivämääriä

Kalenterimme on vain 365 päivän mittainen ja maailmassa on 7 miljardia ihmistä. Tuo luku kun jaetaan ensinnäkin kristinuskovien kesken kolmanneksella, se jakautuu noin 2,5 miljardiin. Se kun jaetaan tosiuskoviin, jotka odottavat tempausta, niin tuo määrä jakautuu noin 200 miljoonaan uskovaan. Tämä lukien, luuletko tosiaan, että 200 miljoonaa uskovaa kun katselee taivaalle ja odottaa Jeesusta tulevaksi, niin Jeesus tulisi jotenkin heille yllätyksenä, eikä siitä tietäisi edes Jeesus. …camoon!

Elikkä jos 200 miljoonaa palavasti uskovaa odottaa Jeesusta, niin jaetaanpa tuo vuoden päivät sillä summalla, jolloin se tekee noin 550 tuhatta ennustajaa per jokaisen kalenterin päivä. Älkää siis luulko, että kukaan on niin tyhmä, että luulee Jumalan sanoneen, ettei sitä päivää kukaan ennusta tai tiedä. Tottakai sen joku tulee sen sanomaan ja mikä parasta, niin se lukee Raamatussa jo aikojen alussa Mooseksen kirjassa, 3. Moos. 23:15-17 miun mielestäni.

Mutta yhtä kaikki, miksi pilakata ja pelätä päivämääriä? Sellainen on sovittamattomien syntien tunnusmerkki. Ei halua kohdata luojaansa juuri nyt kun elämä on tässä mallissa.

ELIKKÄ! Tempaus kun tulee, niin sen ennustus on nimenomaan kaikkien nähtävillä ollut aikojen alusta Raamatussa. Tänne jäävät penseät ja pilkkaajat, sillä Matteus 24. luvun lopussa sanotaan tämä mistä puhutaan myös Matteus 13. luvussa lusteena. Lopunaikana vihamies kylvi rikkaviljaa, joka olisi niin samannäköistä kuin oikea vilja, sen huomaisi vain siitä, kun ne sidottuina kimppuina hyökkäävät lyömään kanssapalvelijoitansa ja haukkumaan heitä odotajia mm. saatanan kätyreiksi.

Nyt kun eräs näistä suuremmista ennustuksista on ohi, eikä uskovat lähteneetkään, niin nämä Matteuksen 13. luvun ennustukset alkavat toteutua. Meitä alkaa pilkata jopa omamme, ne ihmiset, jotka olivat kuin me, Jeesuksen omia. Tämä kaikki sillä erolla, mistä Matteuksen 13. luvun jakeet puhuu, leikkuumiehet eivät erota välttämättä, ellei heitä sidota kimppuihin.

Kuinka Jeesuksen odottamisesta tulikin yllättäen niin merkittävä asia.

 

Takaisin