Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
8.7.2019
 

Alkaa muodostua melkoiset paineet 17.7. päivälle

Ylösottopäiväksi ennustettua päivämäärää on jo niin moni saanut, että jos se päivä tempauspäiväksi tulee, niin sitten viimeistään kaikki tajuaa, ettei se päivä ole vain Jumalan tiedossa, tai ettei sitä kenellekään ilmoitettaisi, nimittäin Aamos 3:7 sanoo asian melko suoraan ”Herra, Herra ei tee mitään, ellei ensin ilmoita siitä palvelijoilleen profeetoille”.

Sillä se päivä, josta ei tiedä kuin yksin Isä, se on tuhatvuotiskauden päässä kun Taivas ja maa katoaa.

Luulisi tämänkin kuvan jo kertovan hyvin mielenkiintoisella tavalla sen, mistä on kyse.

Näitä 17.7. laskelmia ja profetiamaisesti ilmoitettuja päivämääriä on nyt jo niin paljon, ettei tämä voi olla enää ihan sattumaa, eikä mitään joukkohysteriaa, vai luuleeko joku että Disney näin olennaisesti aihetta viittaavalla tavalla luo elokuvansa ensi-illan juuri tälle päivälle? No way!

Siis Disneyn Leijona Kuningas! Ei voisi paremmin osua Juudaan jalopeuraan, joka olisi tulossa juuri 17.7. Sattumaa tosiaankin… vai onko? Mikään ei ole sattumaa!

Joh.Ilm. 5:5 Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: ”Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä”.

Pitkin matkaa Raamattu on ilmoittanut Jeesuksen symboliksi nimenomaan leijonan!

Jeesus on Kuninkaiden Kuningas ja Herrain Herra!

 

Takaisin