Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
2.7.2019
 

Mielenhäiriöt, ym. ADHD:t ja henkivallat

Itse kun olen tällainen täysin viilipytty, ku lehmä, niin en oikein osaa kuvitella, mitä ihmisen päässä liikkuu, kun hän on oikeen pahasti ns. ADHD. Olenhan mä monta kertaa sanonut, että kaikki, siis KAIKKI mielisairaudet, ovat henkimaailman tekosia. En tarkoita fyysistä aivovammaa, vaan nimenomaan mielen häiriöt.

Kuinka ollakaan, kahtena peräkkäisenä päivänä ”kuin ennalta suunniteltuna”, minulle tultiin juttelemaan samansisältöisistä aiheista, kahdesta täysin erilaisesta suunnasta.

Eilen eräs ihminen, joka harrastaa joogaa ja fanittaa idän uskontoja, tuli kertomaan minulle, että hän haluaisi mennä Intiaan ”valaistumaan”, jos joku tietää mitä se tarkoittaa. Siis buddhalaisuudessa ne siellä pääsevät kosketuksiin henkivaltojen kanssa ja sillä tavalla tulevat muka sitten valaistukseen. Noh, me tiedämme mitä se tarkoittaa.

Kun tuo ihminen oli kertonut tämän halunsa ja toiveensa, niin hän saman tien muisteli erästä kaveriaan, joka oli siellä käynyt ja sanoi, että takaisin tultuaan se kaveri oli kyl jotenki tosi outo ja pimee.

Enhän minä voinut malttaa sanomasta, että no ei se ainakaan sitten valaistunut, vaan pimeni, että kannattaako sinne mennä valaistumaan ihan välttämättä jos siellä sitten vaan pimenee.

No tänään sitten sain kuulla perus jumalattoman suusta miltä tuntuu, kun on ADHD. Juttu lähti liikkeelle siitä, että kaveri oli saanut lääkkeet ja hän huomasi, ettei enää ollutkaan kiire esimerkiksi Mäkkärillä äkkiä tilata jotain ja lähteä nopeasti pois, vaan hän kertoi, että oli aivan mahtavaa saada voida rauhassa miettiä aterian, jonka tilaa, eikä ollut mihinkään kiire, kuten ennen oli ollut. Hän ei enää tuskaillut kauppajonoissa jne.

No mutta nyt hän kertoi, millaista on elää ADHD ihmisenä. Hän sanoi, että päähän tulee enemmän ajatuksia, kuin ehtii niitä pureksia elikkä käsitellä. Hän sanoi että päähän tulee… jostain näitä ajatuksia.

Jos olet joskus ollut oikein Pyhän Hengen virrassa, niin osaat kuvitella mitä se on. Päähän tosiaan tulee tietoa ja viestintää, enemmän kuin sinä kykenet niitä pureksimaan ja käsittelemään. Minä olen ollut siinä virrassa ja voin siis hyvin ymmärtää nyt kun tiedän mistä on kyse. On vaan yön ja päivän ero, kenen palveluksessa nuo henget ovat.

Saatanan henkivallatkin ovat henkiä, kaikki silti Jumalan luomia henkiolentoja. Nämä joskin langenneita sellaisia, jotka eivät toimi lempeästi, kuten Pyhä Henki toimii, tai Rakkauden henki. Nämä henget, jotka eivät palvele Jumalaa, ne sekoittavat ihmisen ajatukset itsekkyytensä ja tavoitteidensa vuoksi, eivätkä välitä siitä, miten heidän uhri sen kokee. Päinvastoin, ne saattavat jopa suuresti nauttia kun jonkun pää on ihan sekaisin ja sekoittavat sitä lisää, lopulta murhaten heidät, jos mahdollista.

On siis mahtava asia rukoilla joka päivä Jeesusta, ”älä hylkää minua” ja että ”älä vie minulta Pyhää Henkeä”, nimittäin, kun varoitukseksi tästä luemme Luukkaan evankeliumista 11. luvusta jakeet 24-26 Kun saastainen henki lähtee ihmisestä, kuljeksii se autioita paikkoja ja etsii lepoa; ja kun ei löydä, sanoo se: ’Minä palaan huoneeseeni, josta lähdin’. Ja kun se tulee, tapaa se sen lakaistuna ja kaunistettuna. Silloin se menee ja ottaa mukaansa seitsemän muuta henkeä, pahempaa kuin se itse, ja ne tulevat sisään ja asuvat siellä. Ja sen ihmisen viimeiset tulevat pahemmiksi kuin ensimmäiset.”

Elikkä jos emme rukoile Herraamme, ”älä hylkää minua” ja että ”älä vie minulta Pyhää Henkeä”, niin tuo kaunistettu asunto jää tyhjäksi ja niinpä nuo kaikki mielisairaudet palaa monin verroin pahempina vielä kuin ne oli ennen.

 

Takaisin