Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
30.6.2019
 

Tärkeä viesti: toivoa siis on!

Tässä ei jäänyt epäselväksi mitä halusi sanoa, mies sanoi et tämä on hänen viimeinen videonsa. Hän kertoi saaneensa sanoman, mikä meni näin: ”kun kuulet miehen tai naisen, jonka nimi on Springer kuolevan, tiedät että Jeesus tulee hakemaan morsiamensa”. Lopuksi hän toistaa tämän viestin ja lisää siihen, että Jeesus tulee 17.7.

Sitten hän vielä sanoo, että tuo kuolema kerrotaan televisiossa.

Kommenttiosassa, joku laittoi, että tuntee vain yhden Springer nimisen ja se on kuuluisa talk show juontaja Jerry Springer.

Tässä ensin tuo viestikohta:

https://www.youtube.com/watch?v=EDnxBJAJeTM&feature=youtu.be&t=5m33s

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jerry_Springer

Eikä tässä kaikki, nimittäin eilen juuri taas muistutin lauseella, ei mitään hätää, rauha-rauha ja silloin heidät yllättää turmio. Nimittäin USA:n presidentti Trump on suorasukaisella toiminnallaan ärhäkkä saamaan eripuraa mutta myös äärimmäisen kova suhdetoimintamies ja saa aikaan tiukankin paikan tullen rauhaa ja yhteistyöhalua.

Trumppia parempaa bisnesälyä saa hakea ja neuvottelutaitoa, karismaa ja monta muuta suurelle valtiomiehelle ominaista piirrettä. Hän kykenee saamaan aikaan neuvottelua, toivoa tulevasta ja ennen kaikkea, hän vakuuttaa ihmisiä olemuksellaan, vaikka toiset sanoisivat mitä tahansa.

Niinpä on helppoa myös kuvata tulevaa, sanolla: ”he sanovat ettei mitään hätää, nyt on rauha ja kaikki hyvin”.

Kesäkuun alussahan näytti tosi pahalta kaikki vielä. Kiinan kanssa tuntui syttyvän ainakin paha kauppasota, Venäjän kanssakin oli vähän niin ja näin, että ollaanko edes puheväleisssä, puhumattakaan Pohjois-Koreasta. Nyt kun Trump on saanut touhuta pari päivää idässä, niin nyt rauhankellot soi. Mutta kun tempaus tulee ja sitten kaikki muuttuu.

Toivoa pikaisesta ylösotosta siis vielä on, emmekä heitä vielä katsetta ensi kevääseen. Katsotaan tämä heinäkuukin nyt sitten vielä loppuun!

 

Takaisin