Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
24.6.2019
 

Jussit on jusseiltu, arki on tullut mutta usko pysyy aina

Moni pilkkaaja miettii sitä, että kuinka kauan nuo uskovat jaksavat uskoa Jeesuksen suorittamaan tempaustapahtumaan. Aina ne vaan kertovat uusista päivistä, jotka eivät toteudu, vaan sulavat sitten toteutumattomina käsiin. Monet uskovatkin vihaavat meitä odottajia ja valvovia uskovia, joilla on mielessään Pyhät matkat, koska he jokaisen loppuunkuluneen päivän jälkeen siirtyvät odottamaan seuraavaa, hetkeäkään hellittämättä. Jumalaton saakin kysyä, että kuinka kauan jaksatte odottaa heidän itsensä mielestä olemattoman pitämäänsä jumalaa? Vastaus on se että niin kauan kuin elon päiviä on, jolla odottaa. Vain kuolema ja se päivä kun tulee, erottaa meidät maailmasta ja sen odotuksista.

Ei ole merkitystä sillä, koska se päivä tulee, vaan sillä on paljonkin, että valvommeko, sillä kun Herra saapuu ja näkee meidät valvomassa, hän totisesti aterioi kanssamme. Herra vie meidät paikkaan, jossa saamme kaiken sen luvatun, jonka vuoksi valvoimme ja jaksoimme herätä odottamaan taas uutta päivää tähyilläkseemme taivaalle.

Ihmiset jotka vihaavat Jeesuksen odottajia, kuitenkin väittäen olevansa uskossa, vain koska kunnioittavat Raamattua ja käyvät joskus jopa kirkossakin. Heissä kuitenkin näkyy maailman merkit, esimerkiksi sillä, että he ovat ne ensimmäiset, jotka syyttävän sormensa nostavat niitä vastaan jotka Herraansa odottavat ja sanovat, väärä profeetta ja on Jumalan pilkkaa odottaa sitä päivää, se on kielletty, koska vain yksi isä tietää siitä päivästä jne. ei ole teidän asianne tietää aikoja ja muuta tämän kaltaista puhetta. Heissä täyttyy Matteus 24 luvun viiemiset jakeet, Herra tapaa heidät lyömästä kanssapalvelijoitaan, joten heidät määrätään saamaan saman kohtalon, kuin ulkokultaiset. Älkää siis lyökö, vaan varokaa puheitanne, kun kommentoitte mm. somessa Jeesusta odottavia uskovia, palstoillanne. Varokaa mitä te heistä sanotte. Sanomisella pitää olla 100%:n perusteltu kanta Raamatusta. Siellä mm. sanotaan suoraan, että älkää halveksuko profetiaa… älkää mitään profetiaa, koska te ette tiedä onko se Jumalasta, voitte vain arvailla. Nimittäin toteutumaton profetia on vasta sitten jäänyt toteutumatta, kun Jeesus palaa näkyvällä tavalla. Siihen saakka kaikki profetia on voimassa olevaa, nimittäin aikaa me emme ymmärrä ja profetia on aina vajavaista, eikä siis täydellistä. Siinä on kaksi syytä, miksi olla varovainen suustaan, kun arvostelee profetiaa ylipäätään.

Sitten vielä yksi asia mikä minulla oli tunnon päällä, on yliarvostaminen, jossa tiettyjä tahoja liikaa nostetaan esille, kuin he olisivat jotain suurempaa ja samalla tavalla aliarvioidaan joitain tahoja, aivan kuin ne olisi jollain tavalla vähempiarvoista. Haluaisin teidän ja minun rehellisesti ymmärtävän, että minä ja sinä, me olemme Jumalalle yhtä tärkeitä sekä palvelijoina, että Jumalan lapsena. Meidän varsinkaan on vaikeaa hahmottaa roolimme merkitys, vaikkapa palvelutehtävissä ja muuten evankelioimistyössä, nimittäin joku aivan pieni asia, jonka joku on esim. saanut ja siitä kirjoittanut, se saattaa olla tuhansien ihmisten pelastus, jos se asia on Pyhän Hengen tarkkaan suunniteltu ja alullepanema juttu. Siksi, pitäkää tärkeänä toinen toistanne mutta älkää nostako ketään jalustalle, vain Jeesus Kristus on vapahtajamme ja messiaamme, jonka korottamista ei koskaan tehdä liikaa, eikä sitä liikaa voi korottaakaan, sillä Hän on Taivaan ja maan Kuningasten Kuningas ja Herrain Herra! Amen!

 

Takaisin