Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
21.6.2019
 

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE LUKIJOILLE!

Juhannus on Johannes kastajan päivä ja sitäkin hetkeä voi jossain määrin verrata ylösottoon, koska se päivä on myös Joonaan merkki. Se päivä, jona Johannes kastoi Jeesuksen, vapahtajamme, se päivä aloitti hänen kolme ja puolivuotisen julkisen toiminnan. Ja jos tätä verrataan profetioihin, niin vasta morsiamen poistuttua, alkaa Jumalan suuri sadonkorjuu, joka kestää sen kolme ja puoli vuotta. Juhannus olisi siis ylösotollekin verrattain merkittävä kohta, eikä Laulujen laulu 2:10-13 ole suinkaan vielä lopuun kulunut, koska kesä on tullut ja niin edelleen… Omerin laskentakin vielä tavallaan toimisi, koska siinäkin on väljä lauseke, ”sen jälkeen tuokaa..:”

Nyt on tietenkin niin, että petohan pyrkii muuttamaan aikaa ja lakia, joten ei oikea Juhannuksen paikkakaan tässä ole ja nyt, vaan vissiin parin päivän päässä.

Sitten oli vielä isku Iraniin aihe. Tämä on profetian kaltainen pään sanoma tuli minulle kesällä 2006 jolloin näin monta muutakin näkyä. Muun muassa tämä sanoma, että vieläpä samana päivänä, kun USA iskee Iraniin, mahdollisesti Israelin avustamana, tempaus tapahtuu.

Eilen oli siis lähellä jo!

En tiedä minkä verran täälainen on sattumaa, koska joka kevät on tullut aina vaan lähemmäs ja lähemmäs, ajan merkit. Nyt tuli jo käsin kosketeltavaksi.

Seuraavan kerran se ei jää enää vain näyksi, jossa viljapelto on kypsä.

 

Takaisin