Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
21.6.2019
 

Erään sisaren lohdutukseksi

Meitä kaikkia koetellaan, toinen toisia enemmän ja toisia vähemmän. Miksi näin? Ei koskaan siksi, että Jumala meidät näkisi samalle viivalle kaikki asettuvan. Emme ole tasavertaisia, emme elämämme vuoksi ja emmekä tekojemme tai tekemättä jättämisen jälkiseuraamuksien vuoksi. Totta on, että toisille jopa tekemättömien tekojen jälkiseuraamukset elämässä saattavat tuottaa aivan kohtuutonta tuskaa, kuten Job Raamatussa koki. Miksi ihmeessä? Siksi koska sinulla on voimaa kestää koettelemus, olet voimakas ja se voima muuttuu seuraamuksesi kautta pelastukseksi, kun sen aika tulee.

Emme me silti ole yksin kärsimyksiemme kanssa. Kyllä meidän Herramme Jeesus on siellä mukana, eikä Hän aseta meitä ylipääsemättömän taakan eteen. Niin se menee!

Jokainen ponnistus ja äidin tai isän huokaus Jumalan puoleen lastensa vuoksi, se kyllä kuullaan ja se menee isoon rekisteriin, jossa asia ei ole meidän näkökulmasta välttämättä toteutumassa, vaan sen toteuttaa meidän Jumalamme, jolle aika ai ole olennainen tekijä.

Eläkäämme riemuiten siitä lupauksesta, että kun te kaksi tai kolme rukoilette ja pyydätte, sen te tulette saamaan. Niinpä, jaettu rukouspyyntö on 110% varma, että se tulee tapahtumaan.

Iloitkaamme Herrassa ja lohduttakaamme niillä lupauksilla!

 

Takaisin