Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.6.2019
 

Ylösottoa edeltävän aja merkit – Joonaan merkki

Oletteko huomanneet, kuinka ihmiset ovat tällä hetkellä saaneet kokea jatkuvasti Jumalan kovaa kättä ja lyöntejä, joiden tarkoitus on herätellä. Tämän näkyy kaikkialla, eikä vain tiedotusvälineiden kautta.

Ihmisiä selvästi koetellaan jollain eri tavalla kuin ennen. Paljon enemmän on tauteja, joiden ennuste on pelottava ja ihmiset sairastuvat niihin. He eivät enää voi olla varmoja lääketieteen saamasta avusta ja hoidosta, vaan joutuvat miettimään syntyjä syviä.

Tietenkin se on hyvä, jos ajatellaan pinnallisia ihmisiä, joiden ainoa ongelma on ollut ennemmin lähinnä se, että minkä näköinen sitä on ensiviikonlopun juhlissa tai onko poikaystävä komeampi kuin kaverilla. Tai onko urheiluautoni päitä kääntävä ja urani nyt elämäni parhaassa iskussa.

Meillä on nähtävillä paljon elämän huipulta tyhjän päälle putoamisia ja sieltä korkeuksista kuolinvuoteelle vajoamisia, jossa ihminen riippumatta entisestä elämästään, joutuu totisen paikan eteen, katsomaan syntyjä syviä.

Jumala siis näköjään tässä ennen ylösottoa, vavisuttelee, huojuttelee ja järkyttää kansaa oikeen kunnolla. Voisko tää olla sellasta esiherätystä, ennen kuin ylösotto tapahtuu ja sitten kaikki korttitalot romahtaa. 

Takaisin