Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
16.6.2019
 

Monta asiaa on seurannassa ja päälle painaa tahto päästä jo pois

Huominen ja koko ensi viikko on sellaista aikaa, jonka sopii vielä sijoittaa mm. Laulujen laulu 2:10-13 vertaukseen kesästä joka on tullut ja morsiamen nousemiseen ylkänsä luo. Omerinkin lasku periaatteessa toimii edelleen, koska siinä käytetään sanamuotoa, ”sen jälkeen” elikkä kun lasku on päättynyt, niin pian sen jälkeen tuokaa Herralle ne kaksi kakkua. Noh, sen 10 päivän laskentakin on edelleen käynnissä, joten kaikki makaa ensi viikon harteilla. Sitten sen jälkeen ainakin minä suuntaan katseeni valitettavasti jo ensi keväälle. Toivottavasti ylösotto tapahtuu pian, nyt ja heti, niin minun ei tarvitse niin tehdä. Valmiina tässä tietenkin koko ajan ollaan… miksipä se siitä muuttuisi. Herra pitää huolen, koska luotan siihen, että Herra pitää huolen. Ei Hän petä jos Häneen luottaa!

Muuten tämä maailma makaa kyllä melkoisella tolalla, jossa mikään muu ei olisi osuvampaa, kuin se, että morsian otettaisiin täältä jo pois.

Uutisointi, hallituksemme kokoonpano ja kaikki siihen viittaava on jo vain sitä vaille, että Jumala kääntää suuren kalenterin sivun ja alkaa viimeiset vuodet.

Luonto on myös täysin poksahtamaisillaan ihmistä vastaan. Luin juuri parikin jo täysin ilmestyskirjamaista vitsausta, heinäsirkat ja kärpäset ovat vallannett alueita ja niitä on niin paljon, ettei siinä enää mikään muu sekaan mahdu. Sellainen on täysin poikkeuksellista ja ennustettua. Pian tähän liittyvät kulkutaudit, jotka iskevät aaltoina ympärinsä. Sitten äärimmäiset sääilmiöt jne. jotka lisääntyvät vain edetessään kohti sitä aikaa, kun Jumalan vitsaukset lopullisesti langetetaan maan päälle.

Tätä kaikkea ennen, ensin katoaa morsian, aivan kuten olen koittanut pelastussanoman teorian mukaan kertoa ja sitten tulee suuri herätys, samaan aikaan, kun äärimmäinen pahuus kerää omat voimansa äärimmilleen. Sitten kun peto saa täyden vallan, tulee tuo toinen ylösotto. Sitten vasta enkelit hankkiutuvat pasuunoille, kun pakanakansojen täysi luku on tullut sisälle, eli häävieraat.

 

Takaisin