Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
13.6.2019
 

Alkavatko profetiat toteutua nyt?

Eletään pakana omerin jälkeistä 10 päivän odotusaikaa sinne 20.6. saakka.

Markku velikin etsii kuumeisesti näköjään mahdollisia päiviä ja viestittelee minulle löydöksiään.

Nyt tuli tällainen mieleen…. onko siinä ensin omerin laskun päättymispäivä sivan 7 ja sitten jatkuu sivan 17. päivään asti, tavallaan

siis lopullinen päivä mihin päädytään. Sivan 7. on siis kesäkuun 10. päivä ja sivan 17 kesäkuun 20. päivä, sehän on kevään viimeinen

päivä, kun 21 päivä on kesäpäivän seisaus, jonka jälkeen kesä alkaa. Otsikko tuossa wedding countdown…and Hatvest! voisi kääntää näin häiden lähtölaskenta….ja sadonkorjuu. lähtölaskenta tuo 7 (omer 50) ja sadonkorjuu 17. päivä

Mene ja tiedä, samoja asioita tässä miettii itsekin. Tulee mieleen Nooan 7-päivän väli, kun hän meni arkkiin ja kun alkoi tulva. Elikkä 17.6. sitte.

Mutta Persianlahdella alkaa tapahtua jotain, mikä laittaa ennustukset uuteen valoon. Nimittäin lehtitietojen mukaan tankkerialuksia vastaan on hyökätty ja ennustus sanoo, että kun tankkialukset lakkaa saapumasta Euroopan satamiin, niin silloin tempaus tapahtuu.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/49c749c0-2edf-4e2b-8c37-83caa65e1d54

Se vaan on niin, että sitä on niin kyllästynyt tämän maailman vääryyksiin ja tapaan rikastaa rikkaita, orjuuttaa ihmiset tekemään ilmaiseksi töitä ja taustalla poliitikot sopivat sulle mulle, periaattella edut, vallan ja rahat ja kaikki. Emme me enää kuulu tänne lihan perässä juoksevaan maailmaan, johon lapsiakaan on painajaismaista hankkia omaksumaan tätä kauheutta. Lapsetkin pitää väen väkisin pitää kotona ja kotikoulu järjestää, jotta he säästyvät maailman niille tarjoamasta turmelluksesta. Ihmisille valheet on jo kerskailun aihe, kuka osaa valehdella kekseliäämmin ja sillä tavalla päästä eteenpäin elämässä. Valheesta on tullut elämän perustyökalu ja totuuden puhujat jopa karkoitetaan kertomasta karua totuutta. Ihmiset rakastavat valheita. Eihän Jeesuksen oma voi elää tällaisessa maailmassa päivääkään, ellei väkisin vaan syrjäydy ulos tästä kaikesta.

Seurataan tilannetta!

 

Takaisin