Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
9.6.2019
 

Synti naamioidaan hienoilla sanoilla

Lehdessä oli juttu, jossa tuotiin haureudelle jälleen uusi hieno termi, jotta se kuulostaisi tieteelliseltä, eli vastuulliselta ja hienolta. Polyamorinen henkilö. Voi kauhistus!

Päälle kun löydetään vielä oikein kiltin ja tavallisen näköinen mies, joka sitten kertoo piiiitkän ja kunnolliselta kuulostavan stoorin millaista on elää tällaista elämää. Ihan samoin kuin se toinenkin, joka elo koiransa kanssa muka parisuhteessa. Iljettäviä henkiä kaikki.

Lopputulos on selkeä sanoma, että ihmisen pakonomainen halu saada elää muka vastuullista elämää, ilman sääntöjä, eli lakia. Tästä on vastuullisuus kaukana. Ei nämä mitään vastuuta mistään tule kantamaan, vaan kun tämän hedelmät syntyvät näkyviin, ihmetellään vain, että miksi näin voi tapahtua.

Samoin kuin tuossa jutussa viitattiin, ettei lapsiakaan kannata lain ja sääntöjen alla kasvattaa. No sehän on jo nähty, mitä siitä tulee… Mutta kun tämä tapa ajatella, ei vain poistu, ennen kuin joku korkeampi voima tämän taantumuksellisuuden lopettaa.

https://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksiartikkelit/a/8b1d99dd-e293-4407-8ac6-1fd6723ecf3e

 

Takaisin