Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa



 
 
2.6.2019
 

Kotikoulu on uskovien perheille nykyään ainoa vaihtoehto

Ei ole enää järkeä laittaa lapsia aivopestäväksi, ei tarhaan, eikä kouluun, koska heille tuputetaan siellä ateismin lisäksi suvaitsevaisuuskasvatusta ja monisukupuolisuuskasvatusta. He eivät ole enää kouluissa vain poikia ja tyttöjä, vaan siellä on kaikki kaikille mitä kukin tahtoo. Se sekottaa nuorten päät ja heille tulee turvattomuuden tunne omasta identiteetistään. He alkavat aivan suotta miettiä omaa identiteettiään ja seksuaalisuuttaan, ennen kuin sen aika edes on ja näin nuo turvattomat lapset traumatisoituu ja heille syntyy henkimaailman hyväksikättöön sopivia aukkoja, josta sielun vihollinen kalvaa pois näiden itsetuntoa.

Vain kotikoulut ja muuten kristilliset koulut voisivat toimia turvallisina vaihtoehtoina tälle kammottavalle kehitykselle. Onneksi meillä on apu rukouksissamme ja voimme sitä kautta saada nämä asiat menemään eteenpäin. Kristilliset koulutkin ovat poikkeuksetta melkeen sitten joko sellaisia, että niihin joka päivä kulkeminen osoittautuu vanhemmilta melkoiseksi haasteeksi ja sisäoppilaitostakaan noihin kouluihin ei voi perheen pienimpiä ainakaan sijoittaa, joten vaihtoehdoksi ei jää muuta kuin nämä kotikoulut.

 

Takaisin