Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
27.5.2019
 

Mörkö 26.5.2006 ja 26.5.2019 – välissä 13 vuotta

Tuossa vaan tuli mieleen että joku periodi päättyyi, koska 13 vuotta sitten juuri 26.5. ”mörkö” Lordi, teki täysin mahdottomana pidetyn asian mahdolliseksi, voittamalla sensaatiomaisesti, suorastaan vitsinä pidetyllä ryhmällä, mutta kumminkin lopulta aivan ylivoimaisesti Euroviisut.

Ja nyt ”mörkö” Suomi teki aivan saman! Suomen ”mörkö” voitti 13 vuoden kuluttua jälleen mahdottomana oletetulla joukkueella ja jopa täysin vitsinä pidetyllä joukkueella Slovakiassa 26.5.2019 voittamalla peräti täysin suvereenisti kaikki maat ja otti lopulta maailmanmestaruuden. 

Näissä on niin paljon samaa, että onko tuo luku 13 muuttamassa nyt jotain peruuttamattomasti ja lopullisesti, alkaen jostain ja päättyen johonkin.

Ei kai kuitenkaan ollut sattumaa, että juuri 2006 oli tuo Lordin viisuvoitto ja silloinhan sanottiin aina että helvetti jäätyy silloin kun Suomi voittaa Euroviisut ja sitten se tapahtui. En sitten tiedä mitä helvetissä oikein tapahtui, koska siellä ei ketään vielä ole. Tosin sekin on toiselta nimeltä vain kadotus, ikuinen kadotus.

Alkoiko siis viimeinen vuosi tästä? Vai lähdetäänkö jo nyt pakanakansojen omerin laskennan päässä 10.6. ehkä…? Aika näyttää.

Klo 20:43 Lehdistökin löysi kummia yhtäläisyyksiä:

https://www.is.fi/mmkiekko/art-2000006122461.html

Käsittämätön 11 kohdan lista – Leijonien MM-tittelit tuoneissa maaleissa hämmästyttäviä yhtäläisyyksiä!

Tiedä mitä tästäkin sanois, mutta osoittaa, ettei kummallisuudet jääneet tuhon mitä jo aiemmin kerroin.

 

Takaisin