Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
21.5.2019
 

Huomenna on sitten se tulvapäivä, Nisan kuu 17.

Huomisesta voisi odottaa tietenkin sekä tempauspäivää, että sitten jonkin katastrofin purkautumisen päivää.

Minäkin tässä juuri ennen näiden helteiden alkua heräsin aamulla, ihan oikeesti tajuihini, joskaan en avannut silmiäni, koska kuulin käen kukkuvan ja samaan aikaan alkoi satakieli laulaa. Käki kukkui noin 10 kertaa, en laskenut ja samaan aikaan kun käki lopetti, lopetti myös satakieli oman solistiroolinsa ja tuli aivan hiljaista.

Mietin hetken sängyssä että onko jokin ovi tai ikkuna jäänyt niin auki että se kuului ulkoa. Mietin että ei ollut ja että vain pieni kissojen tuuletusluukku oli auki ja siitä ei niin iso meteli tulisi. Nimittäin se oli niin iso meteli että heräsin täydestä unesta siihen.

Sitten se käki lakkasi ja samalla satakieli ja jatkoin unta, mutta ennen kuin sain taas unen päästä kiinni, niin mietin että käki on surun lintu ja satakieli suurimman ilon ja häiden lintu. Niin on myös se hetki kun morsian lähtee, toiset otetaan ja toiset jätetään. Suuri suru valtaa ihmiset kun he tajuavat jääneensä ja taas toiset poistuvat iloon ja riemuun.

Älkää silti pitäkö Jumalaa epäoikeudenmukaisena saati julmana. Tämä kaikki on vain Jumalan suunnitelmaa, pelastaa niin monta kuin suinkin.

 

Takaisin