Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
16.5.2019
 

Omerista 10 päivää on Nooan tulvapäivä

Markku sen taas kekkas ja mailas laskelmansa:

Tätä voisi pohtia, omer päättyi, mut huomasin että Nooan tulvapäivä on viikon päästä, eli toisen kuukauden 17. päivä. Voisko liittyä lähtöhetken määritykseen. Tuosta tulisi se 10 päivän viive. Sanotaanhan että Jeesus itse on se toinen arkki.

Jarmo jatkaa: Tätä mä sanon odottamiseksi, vartioimiseksi ja valvomiseksi! Voi kuinka ihmiset kavahtavat kun joku odottaa Jeesusta näin hartaasti. He haukkuvat ja pilkkaavat… koska he pelkäävät kohdata elävän Jeesuksen, koska sydän ei ole Hänen verellään pesty.

Olihan ne opetuslapsetkin sen 10 päivää ahdistuksissa kun Jeesus lähti ja he saivat Pyhän Hengen tuona kymmenennen päivän aamuna. Sekin selittäisi tempauksen vuorokauden ajankohdan, aamulla tai aamupäivällä.

Matteus 24:37-39 Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.

1. Mooses 7:11-12 Ja sinä vuonna, jona Nooa oli kuudensadan vuoden vanha, sen toisena kuukautena, kuukauden seitsemäntenätoista päivänä, sinä päivänä puhkesivat kaikki suuren syvyyden lähteet, ja taivaan akkunat aukenivat. Ja satoi rankasti maan päälle neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä.

Omerin laskentahan jatkuu normaalisti, siis se virallinen, kuten huomaatte tuosta juutalaisesta kalenterista, että omer 42. day on toukokuun viimeinen. Sitä siis saa vielä odottaa, jos tämäkin päättyy hylsyksi. Mutta yhtä kaikki, me emme lakkaa odottamasta, me lopuksi vaikka kuolemme odottaessamme ja sillä piste. Olemme onnellisia kun saamme odottaa Herraamme Jeesusta palaavaksi. Jos se on jonkun mielestä väärin, niin voin sanoa että aikansa voisi tuhlata monin verroin huonomminkin. Meidän mielestä aikaa ei voisi paremmin kuluttaa ja tämä tekee tästä elämästä mielekkäämpää kuin voitte edes aavistaa.

 

Takaisin