Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
13.5.2019
 

Elian ja Mooseksen hengessä!

Tässä tänään taas törmäsin otsikon lauseeseen ja haluan tuoda esille hieman siihen liittyvää. Tämä on siis vain oma käsitykseni asiasta ja miten se menee.

Ylösoton jälkeenhän alkaa suuri herätys, jonka aikana ilmestyy säkkipukuiset todistajat. Heitä yleisesti ymmäretään juuri näiksi kahdeksi, Eliaksi ja Moosekseksi. Mutta kun heidät tullaan tappamaan Jerusalemin kaduille, niin Raamatussa on pikku este sille koko ajatukselle, että Elia ja Mooses olisivat lihaksi ja vereksi tulleena maailmassa. Ensimmäisen ylösnousemuksen jälkeen toisella kuolemalla ei ole näihin enää valtaa, joten se siitä.

Mutta mikä yhtälö heissä voisi erinomaisesti täyttyä, on juuri se minkä profetian itse olen saanut. Ensimmäinen säkkipukuinen nousee Inarin järveltä ja toinen nousee Israelista. Elia siis tulee olemaan hengessä tämän inarinmiehen kanssa ja Mooses selkeästi Israelin paimenen osassa siellä luvatussa maassa sikäläisen lihallisen säkkipukuisen kanssa, jotka lopulta siellä kumpainenkin tapetaan ja heidän ruumiinsa jätetään lojumaan kadulle. He kuitenkin kolmantena päivänä virkoavat ja nousevat ylös, joka on heille se ensimmäinen ylösnousemus.

Hengessähän mekin ilmeisesti saamme olla omiemme mukana noina aikoina ja ohjailla kuin enkelit konsanaan asioiden kulkua, Herramme Jeesuksen osoittamalla tavalla koska silloin olemm Hänen kanssaan yhtä, aivan kuin Hän Isän kanssa.

 

Takaisin