Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.4.2019
 

Synkkien pilvien kuuluukin laskeutua Omerin laskennan päähän

Mikäli olemme nyt vihdoin oikeassa vuodessa, sen omerin laskennan päässä, tasan kahden viikon kuluttua, niin profetioiden mukaan hyvin synkät pilvet pitääkin laskeutua juuri tuohon kohtaan. Tuon iskun on katkaistava idän ja lännen välit aivan ydinsodan kynnykselle. Näin on profetoitu ja näin tulee tapahtumaan. Koko maailma muuttuu kerralla!

Käsittääkseni nuo sotalaivat aikovat iskeä Iraniin, koska ei Syyriaan tarvitse koko repertuaaria, eikä tällaista massiivista arsenaalia tuoda paikalle. Nyt USA on tuonut paikalle luultavasti suurimman alueellisen sotilasmahdin minkä he irti sinne saavat ja kaiken huipuksi kaikki tapahtui vaivihkaa julkisuudelta suuremmin huutelematta.

 

Takaisin