Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
27.4.2019
 

Omerin laskennan loppusuora avautuu 50″ päivä

Sauli Niinisto, 50 euron seteli ja lukulasit

Omerin laskentahan päättyy siten että lasketaan seitsemän viikkoa pääsiäisen jälkeisestä päivästä aina 50. päivään saakka. Tämä on hyvin vanha, tuhansia vuosia ollut juutalaisessa historiassa päivä johon osuu kaikki parhaat morsiamen ylösottoon liittyvät esikuvat.

Kuinka ollakaan, Raamatussa puhutaan valon lapsista joille se päivä ei tule yllätyksenä ja taas Laodikean penseälle sokealle seurakunnalle sanotaan että tarvitset silmävoidetta nähdäksesi. No silloin ei ollut vielä optiikkaa keksitty saati lukulaseja.

Mutta kuina kävi Saulille, Suomen kansan johtajalle. Se 50 seteli meinasi tippua koska lukulasit oli taskussa ja hän oli ottanut ne käteensä. Omerin laskenta on siis päättymässä ja kukaan ei huomaa että nyt se tipahtaa.

 

Takaisin