Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.4.2019
 

Tasa-arvo ei toteudu tässä maailmassa koskaan, ei ennen Jeesuksen paluuta

Jesaja 65:21-22 He rakentavat taloja ja asuvat niissä, he istuttavat viinitarhoja ja syövät niiden hedelmät; he eivät rakenna muitten asua, eivät istuta muitten syödä; sillä niinkuin puitten päivät ovat, niin ovat elinpäivät minun kansassani. Minun valittuni kuluttavat itse kättensä työn.

Sellainen on Jeesuksen tuhatvuotiskausi. Mutta sen sijaan tässä maailmassa vallitsee epätasapaino. Feministiliikkeet perustettiin tasa-arvoa kannattamaan ja tänä aamuna luin lehdestä että vihreä liike löi ennätyksen naisenemmistöisen eduskuntaryhmänsä kanssa, 17 naista ja vain 3 miestä. Kysyn vaan, missä nyt on tasa-arvoistettu maailmankatsomus? Vai onko jälleen kyse kaksinaismoralistisuudesta.

Katsoin myös trailerin Spike Leen elokuvasta Kuk-Kux-Klans-Man, jossa rasistit huutaa ”White Power” iskulauseita, roomalaistervehdyksen (natsitervehdys) saatteleman ja samaan aikaan mustat huutaa ”Black Power” mustaa nyrkkiään ilmaan hakaten.

Mitä eroa? Ei mitään!

Eteläafrikka on hyvä esimerkki. Siellä Apartheim oli hollantilaisten uudisasukkaiden jälkeen saanut surkean maan kukoistamaan ja maa oli muuttunut hyvin rasistiseksi. Mutta kun Aparteim kukistui Nelson Mandelan myötä, niin maa sai toisenlaisen käsityksen tasa-arvosta, jonka seurauksena mustat ovat jopa riistäneet ja tappaneet valkoisia viljelijöitä tuolla ja vain joku pidättelee siellä yleistä rotuvihan aloittamista.

Kommunismikin piti olla alunperin Tsaarin kukistumisen jälkeen ihmemaa ja maan päällinen paratiisi, jossa kansa jakaa kaiken keskenään. Mutta mitä vielä, Stalin aloitti joukkomurhat, joka hakee edelleen vertaistaan. Ei edes Hitler tappanut niin paljon ihmisiä, kuin ”Isä Aurinkoinen” ex. Neuvostoliitossa. Elikkä vallan piti olla kansanvaltainen kommunismi, niin tuloksena olikin häikäilemätön neuvostodiktatuuri, jossa pieni porukka johti maata armottoman kovalla kädellä ja kansan ajatuksetkin kiellettiin.

Mitä on sitten demokratia ja vapaa markkinatalous? HAAHAA! Siinäpä tasa-arvoistumisen vitsi parhaasta päästä. Sanan demokratia, taaksen kätkeytyy ryhmiä, joiden pillin mukaan mennään. Varsinkin jos maata on johdettu pitkään saman kaavan mukaisesti, niin nämä kytkökset valtaapitävien taustalla ovat lonkeroituneet sellaisiksi että kansa luulee voivansa äänestämällä edesauttaa itselleen suotuisia asioita, mutta kaikki on pelkkää hämäystä, eikä äänestystä edes tarvittaisi. Maata johtaa silti jokaisen äänestyksen jälkeen samat tyypit kansaedustajien taustalla ja ohjailevat asioiden kulkua edelleen. Siellä vääristellään papereita, tilastoja ja kaikkea mahdollista. Siellä jaetaan maan rahoja juuri samalla kaavalla kuin aina ja taustalla on joukko joka kerää varat ja kansa vikisee ja maksaa viulut, luullen että elämme demokratiassa.

Maailmassa ei ole paikkaa, jossa asiat olisivat toisin. Siksipä meidän maailmamme ei ole tästä maailmasta, vaan me odotamme että todellinen maailman Herra ja kuninkaiden kuningas saapuu ja tekee tästä hävyttömyydestä lopun. Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin