Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
2.4.2019
 

Itseasiassa nyt on hyvä syy kysyä, onko tässä profetian täyttymys?

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006055946.html

Yhdysvallat kieltäytyy toimittamasta F-35-hävittäjiä Turkille, koska maa aikoo ostaa Venäjältä S-400-ohjusjärjestelmän. Puolustusministeriö Pentagonin mukaan hävittäjäyhteistyö Turkin kanssa lopetetaan, ja sitä jatketaan vain jos Turkki peruu kaupat Venäjän kanssa.

Nyt jos tätä peilaa vanhaan profetiaan, jossa Venäjä valtaa ensin Krimin ja sitten saapuu Konstantinnopoliin, elikkä maan pääkaupunkiin, niin silloin pukekaan pyhäpuku päälle, älkääkä enää ottako sitä pois.

No tässä nyt ollaan tultu siihen että venäläiset ovat ikäänkuin tulleet maan pääkaupunkiin ohjuspuolustusjärjestelmineen ja Naton F35 hävittäjät eivät tule sinne. Tämä ei ollut kyllä Nato maalta mitenkään odotettavissa mutta nyt se on tässä silmiemme edessä. Nato maa ostaa Venäjältä ohjuspuolustuksen ja USA jää pois, vetäen myös hävittäjänsä pois. Venäjä on siis saapunut Konstantinopoliin, eli Istanbuliin.

Pankaamme hääpukua päälle, älkäämme enää vain sovittako sitä.

 

Takaisin