Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
25.3.2019
 

Onneks olkoon Trump, laillinen ja oikeutettu USA:n Presidentti.

Trump on Jumalan mies, kaikesta huolimatta. Ei juutalaisetkaan tekojensa takia olleet Jumalan kansa, vaan siksi koska Jumala valitsi Abrahamin, Isakin ja Jaakobin sukukolmikon, jossa vasta Jaakobista tuli SE kansa.

Trumpin ansiot eivät ole naisseikkailut, paheeliset elämäntavat, eikä öykkäröivä luonne, vaan sydän joka kunnioittaa Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa ja tunnustaa vajavuutensa Herramme Jeesuksen Kristuksen, Jumalan pojan nimessä! SE ON Trumpin VOITON salaisuus!

https://yle.fi/uutiset/3-10704749

Joskus oikeesti ihmiset saavat avata silmänsä. Voi kuinka minäkin olen saanut omiltani paheellisia katseita, koska en ole pitänyt korkkia aina kiinni, kuten kunnon kristityn tulisi, vaikka he pitävät korkin auki piilossa. Ja niin edelleen ja niin edelleen. Hakkaavat vaimojaan, lapsiaan, jos ei fyysisesti aina, niin henkisesti pitävät heitä kuin pahimmassa vankilassa.

Mä sanon kaikille tässä ja nyt, että vain täysi 100% avoimuus on se mikä on avain täydelliseen armoon. Jos sinulla on piilossa haamuja ja luurankoja ja pitelet kulissia pystyssä, niin voi-voi. Ole rehellinen ja kerro Jeesukselle suoraan tunnustaen ja vilpittömästi, tee parannusta parhaasi mukaan aina kun voit. Kilvoittele, kilvoittele lisää ja vielä lisää! Maalissa on helppo olla sitten kun olet tullut sinne vailla salailua, sydän puhtaana ja avoimena. Ei kourat täynnä tuhkaa, verta ja kuraa, nyrkit niitä piilossa puristaen rystyset valkoisena, kuin niitä ei olisi. Sillä tavalla perille et pääse!

 

Takaisin