Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.3.2019
 

JYMY UUTINEN! Omerin laskenta alkaakin jo 24.3.

Veljemme lähestyi minua artikkelilla: https://yrm.org/2019-abib-confirmed/

Ihmisillä on niin kova tarve aina olla kunnioittamatta Jumalan tahtoa, että he luovat mm. kalenterieita joita pitävät sitovina. Tämä on tietenkin luonnollista siksi että ihmiset haluavat nähdä tulevaisuutensa ennalta, jotta voivat suunnitella elämäänsä. Mutta ongelma ei tällä poistu, vaan se tuottaa ihmisille vain ikäviä yllätyksiä, nimittäin he eivät näin kunnioita Jumalaa.

Siunausten piirissä ovat ne, jotka kunnioittavat Jumalaa, eikä ihmisiä.

Nyt on taas käynyt niin, kuten jo arvatakin saattoi, että Jumala yllättää ihmisen ja ajanlaskussa Adar 2 kuukausi ei alakkaan, vaan Pääsiäinen onkin käsillä jo puolentoista viikon päässä ja Omeria lasketaankin jo 24. päivästä alkaen, aina sinne 13.5. saakka, jolloin laskenta päättyy.

 

Takaisin