Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
20.12.2018
 

Jälleen sivusto joutui hyökkäyksen kohteeksi!

Sivusto oli taas yllättäen nurin ja joku iloitsi. Tällaisia hyökkäyksiä ei vaan yleensä normi kristilliset piirit koe. Pitää olla jotain erityislaatuista kaunaa tai vihaa jolla jaksaa ja olisi resursseja tätä tehdä. Toisaalta tämä osoittaa Nebulan palvelimien olevan melkoinen reikäjuusto, josta pääsee läpi liian helposti.

Eräs kaveri kertoi ettei ole koskaan kuullut kenekään yksityisen tai tällaisen uskonnollisen yhteisön joutuneen näin intensiivisen vainon kohteeksi, koska nämä hyökkäykset ovat ulkomailta, Venäjältä ja muista itäpuolen maista tulleita. Tällaisen hyökkäyksen kohteeksi joutuvat yleensä suuryritykset ja valtiot, eikä pikku tekijät tai tällaiset uskonnolliset ryhmät kuten me olemme. Siksi tämä on ollut erityisen poikkeuksellista.

Saas nähdä miten tämä etenee? Nyt on tehty töitä jotta on saatu viimeisetkin takaportit tilkittyä. Katsotaan ja rukoilkaa rakkaat ystävät meille rauhaa tänne.

 

Takaisin