Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
14.11.2018
 

Teen uutta videota pelastussanomasta

Hei kaikki! Mä en ole vähään aikaan juuri kirjoittanut koska ylimääräinen aikani kuluu pitkälle videon tekemiseen.

Teen videota omalla tavallani ja omin kalustoin. Kuitenkin siten, että siitä tulisi sellainen ihan kelvollinen, eikä mikään täysin amatöörimäinen. Olen joutunut kuitenkin opettelemaan aluetta, joka on mulle ollu aina hiukan vieras, nimittäin videoeditointi ja sen loppuvalmistus. Tähän saakka olen aina pyytänyt muilta apua, lähinnä Markku veljeä, joka on minulle näitä tehnyt. Nyt yritän kunnianhimoisesti saada läjään videota, jota voisi kehdata esitellä kaikille.

Videon tekeminen alkaa tietenkin jonkinlaisen rungon laatimisella, vaikkapa ranskalaisilla viivoilla tai vaikkapa tehdä jonkinsortin synopsis.

Käsikirjoituksestahan kaikki tositoimi sitten lähtee jonka jälkeen täytyy suunnitella otospläänit ja aikataulut, niihin promptiliuskat ja mahdolliset grafiikat ja animoinnit.

Mä teen tämän kronologisessa järjestyksessä, joten se helpottaa jonkin verran. En kuitenkaan ole mikään toimittaja ammattilainen, enkä verbaalinen sananjulistaja. Esiintymistaidot mulla kyllä on, koska harrastan teatteria ja näyttelemistä.

Video tulee sisältämään alkusanojen ja saatteen jälkeen johtopäätelmiä, esikuvia, yksittäisiä vertauksia ja sitten lähestytään ihmiskunnan tilaa ja vielä aikajanoja. Sitten mennään varsinaiseen ylösottofilosofiaan, jossa selviää, miksi näillä on tarkoituksensa. Sitten tuodaan käsitysristiriidat ja sitten käsitteiden ja lukujen johdonmukaisuutta. Paljon kaikkea mikä liittyy pelastussanoman peruskäsitykseen lopunajoista, viimeisestä sadonkorjuuajasta.

Tätä on ollut mielenkiintoista tehdä, tosin kun ulkonäöllisesti pitäs aina pukea samat vaatteet kun puhuu kuin asia olisi puhuttu yhdessä hetkessä kaikki.

Noh, kohta tuo on valmis ja päästään katsomaan mitä sain aikaan… jännittää! Pikku mausteeksi kuvankaappaus…

Jarmon tekemää pelastussanoma videota marraskuussa 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siunausta päivääsi! -jarmo-

 

Takaisin