Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
4.11.2018
 

Jordan Peterson. Varsin mielenkiintoinen persoona!

Tämä tyyppi on siitä mielenkiintoinen että hän ei ole aivan uskova, vaan enemmän agnostikko. Mutta hän silti kyynelehti kun puhui Jeesuksen ristinkuolemasta, eikä se ole mikään pikkujuttu. Se todistaa jotain… Ja kaiken lisäksi tämä opettaa arvoja jotka ovat varsin syvällisesti raamatullisia arvoja ja oppeja.

Kaiken huipuksi hän on saanut ateisteja kääntymään miettimään uudelleen näitä peruskysymyksiä, jotka johtavat pois turhsta änkyräateismista, joka on fundamentalistisesti ideologista, joka ei ota vastaan mitään, vaan on pikeminkin kuin teflonpannu.

Onko tässä siis Jumalan uusi ase?

En osaa sanoa vielä mitään, mutta muistutan ja huomautan tästä miehestä jo nyt! PUNNITKAA!

https://yle.fi/uutiset/3-10491958

 

Takaisin