Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
28.10.2018
 

Tietokoneeni meni rikki

Heippa kaikille lukijoille ja Herramme Jeesuksen siunausta! Sitähän tämä elämä on… ohjauksessa ollaan ja koettelemukset kasvattaa meitä luottamaan Herraamme, joka kyllä hyvin ymmärtää meidän vajavaisuutemme ja tarpeemme tulla ymmärretyksi. Me olemme vastoinkäymisten myötä ehkä liian usein syyttämässä Jumalaa vastoinkäymisistä mutta todellisuudessa ne kuuluu elämään. Me opimme luottamaan Herraan kun vatsoinkäymiset painaa päälle.

Tietokoneeni emolevy hajos ja kun olin Helsingin aikaan varakas mies, niin tuo tietokonekin oli kallis kaikilta osin. Nyt kun aloin katsella uutta emolevyä, niin siellä 450,- euroa oli keskimäärin näiden yhteensopivien osien hinta. Mähän tietysti kauhistuin ja mietin että mistä mulla yhtäkkiä tollasia rahoja olis, ku ei ole edes satasta nykyään ylimäärästä.

Noh, siitä sitte löysin e-baysta 241,- eurolla ja maksoin Paypalin kautta, jotta kaikki menisi oikein. Uusi emolevy saapuu sitten marraskuun aikana ja siihen asti mulla on tämä tyttäreni kone lainassa.

Noh, vuokrarahasta mä sen maksoin ja kun kerroin tyttärelle ongelmasta, niin hän lupasi maksaa vuokrani puuttuvan osan tältä kuulta. Elämä siis menee näin usein uskovien keskuudessa, että jokainen auttaa kun kykenee.

Kyllä minäkin autoin aikoinaan ihmisiä kun mulla oli siihen varaa… Kyllä joku taas auttaa minua ja otan avun ilolla ja kiitoksella vastaan. Ei kannata elää siinä suhteessa saamiseen, että tuntee jäävänsä velkaa. Ottakaa apu vastaan aina kiitoksella ja kiitos siitä kuuluu Herrallemme Jeesukselle, joka avun lähetti.

Mieleeni tuli tarina papista jolla auto meni rikki ja hän jäi pakkasessa tien poskeen. Hän luotti Jumalaan ja ajatteli että hän selviää yliluonnollisella tavalla tästä tilanteesta. Ohi ajoi autoja, ensin yksi, sitten toinen ja kolmaskin, joka jopa pysähtyi ja kysyi että tarvitseeko pappi apua, johon pappi sanoi että Herra auttaa hänet kyllä yliluonnollisella tavalla tästä pulasta, kiitos vaan. Niinpä tuokin auto meni menojaan, jonka Herra oli lähettänyt. Herra oli lähettänyt monta luonnollista apua mutta pappi odotti jotain yliluonnollista apua. Niinpä pappi löydettiin aamulla jäätyneenä tienposkesta odottamasta yliluonnollista apuaan. Pappi kiusasi Jumalaa ja sai ansionsa mukaan.

Ottakaamme siis vastaan aina toistemme apu, kiitollisin mielin, juuri sellaisena kuin se meille annetaan. Sen on Herramme Jeesus meille lähettänyt.

 

Takaisin