Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.10.2018
 

Nasa varautumassa ihmiskunnan suurimpiin kuuluvan uhan heräämiseen

Jaaha! No eikös tämä vieläkään herätä ketään? Ei koska tiede haluaa aina säilyttää elämän toivon, jonka perusta on maailmassa, eikä se ole Jeesuksen Kristuksen kanssa missään tekemisessä, puhumattakaan vaikka asiasta ovat profeetat huutaneet jo vuosikymmenet. Siihen ajatukseen maailman ihmiset luhistuu ja se jakaa maailmaa, maailman tielle ja sitä mukaa tuonelan portille ja/tai Jeesuksen tielle, joka ei johda harhaan, vaan ilmaiseen ikuiseen elämään, hintana vain nöyryys ja tunnustus.

Yellowstonen höyryävä maisema kertoo maan sisuksissa uinuvasta jätistä, jonka herääminen täyteen raivoonsa olisi katastrofaalista. Copyright: Russell Pearson / Barcroft Media/ All Over Press. Kuva: Russell Pearson /Barcroft Images.

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/nasa-varautumassa-ihmiskunnan-suurimpiin-kuuluvan-uhan-heraamiseen-edellisesta-kerrasta-600-000-vuotta/7103860#gs.AYCetSM

Ja sitten:

IPCC-tiedeyhteisö asettaa maanantaina julkaistavassa raportissa vuoden 2030 määräajaksi, jolloin rajut päästöleikkaukset pitää olla tehty.
MAAILMALLA on enää 11 vuotta aikaa.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005855294.html

Mä sanon tähän yhden vihjaavan kommentin. Raamattu on pullollaan sitä että se päivä tulee yllätyksenä, varkain. He luulevat aikaa olevan mutta se päivä yllättää heidät kaikki. Se 11 vuotta on kumminkin se minkä ihminen on laskenut, ei Jumalan tieto. Varas tulee kun he eivät odota.

Lopuksisitten uusi tutkimus joka lyttää hieman ”älykästä” saatanan viitoittamaa ihmiskunnan tiedekermaa.

https://www.talouselama.fi/uutiset/nyt-se-on-tutkittu-elama-kuoleman-jalkeen-on-sittenkin-mahdollista/e8a2cee8-a581-31cf-a8a5-494341e049b3

 

Takaisin