Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.10.2018
 

Henkimaailma tekee pedon merkit kädessä ja suussa

Tässä kuvassa suosittu suomalainen kevyen musiikin tekijä, artisti Sanni, jonka biisit ovat läpikotaisin moraalittomia mutta yhtä kaikki… niin suuri joukko suorastaan rakastaa sitä synnillistä menoa mikä niissä kuuluu ja näkyy. Sen mukaiset ovat nämä käsimerkit ja tuo kielen ulos työntäminen.

Vain harva tajuaa nämä merkit todellisuudessa, mitä ne ilmestävät. Käsimerkki on saatanallinen symboli sarvipäästä ja kieli taas ulos työntyneenä kuvastaa päänsä menettänyttä kuollutta lammasta, jonka kieli on tullut ulos suusta, koska jänteet kaularangassa ovat poikki ja siten kieli pääsee ulos. Kumpikin symboli on saatanan omaisuuden symboli. Kristus on ihmisen pää ja siksi henkimaailma suorittaa näitä päiden leikkuurituaaleja ympäri maailmaa ja kaikkina maailman aikoina.

Tässä kuvassa on saatanan omaisuuden merkiksi henkimaailma hänen sisimmässään tahtonut sen myös näillä ulkoisesti näyttää. Hengellinen kuolema on tapahtunut kielen ulostyöntymisessä, Kristu ei ole enää pää, eikä ole tietä ikuiseen elämään, vaan tuonelaan ja sen hän osoittaa meille kädessään.

 

Takaisin