Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
25.9.2018
 

Katseet alkaa suuntautua kohti ensi kevään omeria

Laskeskelin ja katselin mahdollisia omerin laskentapäiviä. Näköjään kaikki riippuu nyt kevätohrasta ja siitä, millainen talvi tulee. Jos talvi on kylmä ja kevät myöhästyy, on omerkin vasta kesäkuun 10. päivä mutta jos kevät on ajallaan tai aikaisessa, niin omerin laskennassa päädytään jo toukokuun 13. päivään.

Kuvan kalenterissa sekä pääsiäissapatit punaisella että omerin laskennan +50 päivää pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä.

Siksi minua kauheasti ihmetyttää, että ihmisten on pakko päästä säätämään aikaa jo ennen kuin Jumala on sen joka vuosi meille kertomassa Israelin kautta. Kevätohran löytymisen jälkeen seuraava uusi kuu on uusi kalenterivuosi ja vuoden ensimmäinen päivä. Miksi se on niin vaikeaa ymmärtää ettei Jumala muuta meidän mieltymystemme mukaan omia säädöksiään ajan suhteen.

Ihmiset ovat itsekeskeisesti omavoimaisia ja muuttavat aikaa ja lakia jatkuvasti pois Jumalan säätämästä ajasta ja laista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Täytyy tänne loppuun vielä lisätä että OMER on ainoa oikeanlainen esikuva morsiamen ylösotolle. Se on se uutisvilja, joka on leivottu näytteeksi Herralle millainen sato tulee. Laulujen laulu 2:10-13 Daavidin pojan laulu morsiamelleen, on suoraa kerrontaa vuodenajasta, jolloin ylkä kutsuu morsiemensa ylös, ”nouse sinä kaunokaiseni ja tule”. Kesän kynnyksellä!

Mutta talvesta tulee ilemisen kylmä ja pitkä, mikäli profetiat pitävät sikäli kutinsa, nimenomaista ylösottoa edeltävä talvi. Näin on ennustettu ja näin pitäisi tapahtua ja samoin sekin että kesää tulee heti talven väistyttyä. No tämä oli tulkintaa vain mutta edelliskeväthän oli juuri sellainen. Se tuli suoraan kesäksi talven ollessa vielä pitkälle toukokuuhun päällä.

 

Takaisin