Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.9.2018
 

Hengen sanomaa

Sain tosiaan eilen illalla eteeni tiensä ja etsikkoaikansa ohi kävelleen ihmisen kumaran häpeän jonka olemus annettiin takaa päin, kuin hän olisi kulkenut ohitseni jo monta kertaa.

Tämän jälkeen minun eteeni tuli eriskummallinen Y-kirjain, jossa vasemmalle pääsi helposti laveaa tietä mutta sitten oikealle taas oli haarautumia useita mutta ne eivät menneet perille, vaan jotenkin kiemurtelivat ja palasivat takaisin vasemmalle, kunnes jälleen oikealle oli ahdas ja mutkainen reitti, joka ei välttämättä päätynyt sinne.

Sitten lopuksi sanottiin sanat: TIET OVAT PÄÄTTYNEET!

Koetelkaa tämä!

Sitten tänään autossa minulle muistutettiin tämän sanoman kautta sanoma, että turha enää julistaa Suomessa!

Kun rupesin kelaamaan sanomaa, niin sehän sotisi lähetyskäskyä vastaan mutta hetken oltuani siinä hengen puhuttelussa, sain kysymyksen. Sanoppas yksikin henkilö koko läntisellä pallonpuoliskolla, joka ei tiedä kuka Jeesus on. Te vain julistatte, eikä kukaan halua enää kuulla.

Lähetyskäsky on saatettu loppuun ja nyt tulee loppu!

 

Takaisin