Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
26.8.2018
 

Yhteiskuntamme valehtelee meille tilastoja päivittäin

Mä puhun nyt pikkusen maallisista epäkohdista yhteiskunnassamme, joka osaltaan on vaikuttamassa uskoviin ihmisiin.

Nimellisesti kristitythän jatkuvasti hakevat itselleen pönkitystä omien tekojensa ja elämänkatsomuksensa kautta ja saattavat tuntea jonkinlaista emotionaalista empatiaa aivan väärässä paikassa. Nimittäin esimerkiksi tämän hetkinen maahanmuutto on sellainen asia, joka jakaa seurakuntaa kahtia.

On osa joka näkee Pyhän Hengen ilmoituksen kautta, että saatanan uskonto vyöryy kaikkiin läntisiin maihin käyttäen hyväkseen juuri tuota mistä alustin puheeni, empatiaa, joka on lähtöisin synnintunnostamme vastineena sille, ettei tarvitsisi mennä Jeesuksen eteen polvilleen.

Noh, mutta se on asian toinen puoli. Toinen on se, että saatana on antanut valtansa ja Jumala on sallinut sen, kuten ilmestyskirjassa kerrotaan. Lopunaika on alkanut kovalla sykkeellä ja ihmiset menevät sekaisin eksytyksen voimasta, väkevän eksytyksen, joka itse Herra Jumala lähettää niille, jotka ovat syntiin ja vääryyteen mielistyneet. He yksinkertaisesti sokeutuvat, eikä meidän, Jeesusta rakastavien uskovien kannata sitä hämmästellä.

Yhteiskuntamme valehteli meille jo 2006 vuoden jälkeen väestömäärää siten että kun kerron tässä väestön määriä historiassa, niin päättele sinä loput itse:

Jos 1800 luvulla paukkui rikki ensimmäinen miljardin ihmisen rajapyykki, niin mitä luulet miten käy….?

Otan esimerkin kumulatiivisesta laskennasta:

Pelataan golfia, minä olen huippuammattilainen ja sinä amatööri mutta pannaan vain 10 sentin panos per reikä, niin ei käy lompakolle.

Kuitenkin minä voitan joka ainoalla 18 reiällä ja sinä häviät vain 1,80 euroa, vai mitä?

Mutta tehdään pelistä jännä ja pannaan niin että minä jätän voittopotin aina tiskille ja sinä maksat aina saman rahan jos häviät, eli tuplataan joka reiällä.

Voitan ekan reiän ja saan 0,20 sentitiä, seuraavalla 0,40 senttiä ja sitten 0,80 senttiä. Neljännellä reiällä jo 1,60 euroa ja viidennellä jo 3,20 euroa.

Kysyn sulta, että mitä luulet millainen summa on potissa kun olen voittanut kaikki 18 reikää? Kerron sen näin, kun menemme jo yli puolen välin 10. reiälle, potissa on vasta vain 102,40€ ja vasta 15. reiällä peräti jo 3 276,80€ ja 16. reiällä 6553,50€. Mutta sitten alkaa, kun toiseksi viimeisellä reiällä jo 13 107,20€ ja kun voitan vielä viimeisenkin 18. reiän, niin laskusi on: minä pistin 0,10€, jonka jätin pottiin kasvamaan ja sinä maksat peräti 26 214,30€

Tämä sama laskukaava toimii väestön kasvussa JOKA PÄIVÄ ja tätä lukua maailman johdon on ollut pakko kansalaisiin hiukan suodattaa, nimittäin kuten huomasit Golf esimerkistä, että kesti kauan pelata ennen kuin alkoi tulla isot luvut peliin ja toisen kukkarosta lähti likviditeetti. Näin käy myös maailmalle, kun väkiluku ryöstäytyy käsistä.

Maailman eliitti joutuu jatkuvasti vääristelemään mm. Wikipediaa, jossa tätä lukemaa käsitellään. Sen katsominen, varsinkin vuoden 2000 jälkeen on muuttunut ja sitä on muuteltu ja muokkailtu useaan kertaan. Mutta katsohan:

Nooan aikaan oli ihmisiä vain se 8 henkeä ja sitten alkoi lisääntyminen kumulatiivisen laskennan kautta ja se ei pysähdy. Huomautan esimerkiksi että toinen maailmansotakaan ei heilauttanut uhriluvullaan väestömäärää kuin alle 10% kokonaisuudessaan.

Kaksi miljardia meni rikki ennen WW2:sta ja kolmas miljardi meni muistaakseni juuri allekirjoittaneen syntymän aikoihin 1964 paikkeilla ja tästä alkaa mielenkiintoinen jakso, nimittäin kun miljardista kahteen, tarvittiin reilu 100 vuotta, niin kahdesta kolmeen miljardia ei enää kuin alle 40 vuotta ja aivan oikein, kumulatiivinen laskenta taustalla täsmää ja niinpä viides miljardi tulikin jo -80 luvulla ja sitten alkoi Wikipedian ja tilastojen vääristely, eikä luonnonlaki muka enää toimisikaan normaalisti. Näin meille se kuitenkin työnnetään nieltäväksi valheena.

Kumulatiivinen lisääntymisen laki ei enää sovi maailman johdolle, koska tällä laskennalla maailmaan syntyy lapsia sellaista vauhtia että kukaan ei enää tiedä paljonko niitä on. Kuudes miljardi syntyi jo 2006 ja seitsemäs miljardi vain muutaman vuoden päästä. Siksipä Wikipediaa ollaan vääristelty että kuudes miljardi olisi tullut jo aiemmin ja väestönkasvukäyrää saataisiin muokattua suotuisammaksi. Sitä se ei ole, nimittäin uskon että tänään 2018 maailmassa voi hyvinkin olla jo 30 miljardia ihmistä, jos edes millään riittääkään. Kumulatiivinen laskenta lisäisi miljardin jo pelkästään kuukausissa.

Samoin tämä sama vääristely näkyy näissä tänne tulevien pakolaisten määrissä. Niitä vääristellään jatkuvasti, esimerkiksi siten että kun aikoinaan, jo 2000 luvun alussa puhuttiin ns. paperittomien ongelmasta ja niiden määristä, niin silloin puhuttiin jo tuhansista. No nyt kun niitä on tullut maahan jo varmaan parikin sataatuhatta, niin nyt puhutaan jälleen, ettei paperittomia ole kuin parisen tuhatta. Se panee miettimään kuinka paljon muuta meille ei kerrota ja jos kerrotaan, niin kuinka vääristeltyä se kaikki tieto on?

Tule Herra Jeesus, tämä maailma on valmis ottamaan sinun viimeiset pasuunasi ja vihan maljat vastaan. Ota morsian pois!

 

Takaisin