Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
24.8.2018
 

Michael Schumacherista uutta tietoa

Olen profetoinut Michael Schumaherista, saatuani kaksi unta hänestä keväällä 2014 ehkä parin viikon välein ja siis vain lyhyen unen kummallakin kerralla.

Ensimmäisessä unessa olin vain hänen vierellään, hän oli vaipunut koomaan ja koitin herättää kutsumalla häntä nimeltä. Yhtäkkiä Michael heräsi ja siihen uni päättyi.

Toisessa unessa olin ihan samassa paikassa, Michaelin sängyn vieressä mutta tällä kertaa hän oli pirteämpi ja maksasi puoli-istuvassa asennossa. Sitten hän sanoi, että hän on miettinyt paljon, koska oli nähnyt jotain todella omituista siellä rajan takana missä hän kävi. Siihen uni päättyi.

Näiden unien jälkeen kun ne julkaisin, sain paljon pilkkaa osakseni ja kaikki sanoi ettei Schumaher enää siitä nouse. On aivokuollut. Mutta sitten eräänä päivänä hän heräsi koomasta, aivan kuten unessa olin nähnyt. Mutta pilkka jatkui, koska ei sekään vielä ketään kiinnostanut. Ihmiset sanoivat että Michael on vegetatiivisessa tilassa ja vaikka hengittää, niin hän ei ole enää tässä maailmassa, eikä näin koskaan enää sano sanaakaan.

Tuon jälkeen sydämeeni on tullut sanomaa että kadonnut lentokone MH-340:n löytyminen on merkki, samoin kuin tämä Michaelin puhuminen tai jopa jonkinlainen haastattelu, jossa hän mainitsee tästä käymisestään rajan takana. Tai voihan se informaatio tulla jonkun häntä puhuttaneenkin suusta. Silloin profetiani olisi 100%:sti toteutunut.

Tänään siis ollaan tässä tilanteessa.

LEHTI: Viime aikoina on kuultu paljon uutisia Schumacherista ja hänen perheestään.

Aiemmin muun muassa huhuttiin, että Schumacher oli perheineen muuttamassa Espanjan Mallorcalle. Huhut ehdittiin kuitenkin tyrmätä.

Julkisuudesta vetäytynyt perhe on asunut viime vuodet Sveitsin Glandissa. Nyt ranskalainen viikkolehti Paris Match kuitenkin paljastaa täysin uusia tietoja F1-legendan kunnosta.

Perjantaina julkaistussa artikkelissa kerrotaan, että Schumacher ei kykene puhumaan eikä muistamaan. Noin viisitoista palkattua henkilöä pitää hänestä taukoamatta huolta Glandissa. Joukkoon kuuluu fysioterapeutteja, lääkäreita ja muita erikoissairaanhoitajia.

Paris Matchin mukaan Schumacherin tilan kohentamiseksi yritetään kaikkia keinoja. Hänelle soitetaan muun muassa F1-autojen moottorien ääniä. Lisäksi häntä ajelutetaan kotipihalla Volkswagen Golf 5 -auton kyydissä.

Fysioterapiaa järjestetään päivittäin. Schumacheria hoidetaan altaassa, jossa hän on välillä pystynyt jopa tekemään pieniä liikkeitä käsillään ja jaloillaan.

Pienikin edistysaskel toipumisessa on aina eteenpäin, ja siitä perhe ilahtuu.

Artikkelin merkittävin tieto lienee se, että Schumacherin tunteet näkyvät joskus.Säännöllisesti Schumacherin luona vierailevat lähiomaiset kertoivat Paris Matchille tapahtumista.

– Joskus Michael itkee, kun hänet viedään pyörätuolissa katsomaan upeaa vuoristomaisemaa, lähteet kertoivat.

Corinna-vaimo pitää F1-legendasta huolta kotona. Pariskunnalla on kaksi lasta, Gina-Maria ja Mick, joista jälkimmäinen kilpailee Formula 3-sarjassa.

Lisään tähän 26.8. tulleesta uutisesta pätkän:

Tiedossa on, ettei Schumacher, 49, pysty seisomaan tai kävelemään yksin. Hän ei myöskään kykene puhumaan ja hänen muistinsa on pahoin vaurioitunut.

Elikkä mitä haluan sanoa tällä, on se että ihmiset jotka tuntevat profetiani ja sitä pilkkaavat, huomaavat tässä heti että ”haa, Michael ei puhu, nonnih, siinä meni sekin profetia metsään”. Mutta kun samassa lauseessa sanotaan heti perään että Michaelin muistissa on vaurioita, joten herää kysymys, että jaaha, miten on sitten saatu tuo muistiasia selville, jos kerran muistissa on vikaa. No kommunikoimalla Michaelin kanssa. Elikkä vaikkei hän puhu, niin jollain tapaa tuo kommunikointi tapahtuu, jolla saadaan selville että muisti ei pelaa kunnolla. Hän siis kommunikoi!

 

Takaisin