Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
24.8.2018
 

Maamme koulujen tilanne on aivan kammottava! Rukoilkaa!

Ainakin viimeiset 30 vuotta on hallituksemme repineet koulujemme kristillistä pohjaa alas. Aluksi loppuivat aamuhartaudet, sitten virsien veisaaminen, uskonnonopetus hajaannutettiin enemmän maailmanuskonojen opetukseen ja lopulta koulujuhlat, kristilliset pyhät ja kaikki revittiin kouluissa alas. Vielä -90 luvulla Kokoomuskin vielä vakuutti olevansa kodin, uskonnon ja isänmaan asialla. Tänä päivänä se ei ole minkään näiden vanhojen arvojen takuumiehenä. Vain Sauli Niinistö enää toivottaa uuden vuoden puheessa Jumalan siunausta.

Vasemmiston, ja vihreän liikkeen kovaäänisellä toiminnalla, ollaan saatu paljon pahaa aikaan, varsinkin kunnallisella tasolla ja etenkin pääkaupunkisudulla. Siellä riisuttiin joka ikinen kristillinen arvo pois mutta ei kukaan sanonut että uusi uskonto tulisi sen tilalle.

Tänä päivänä totuu on kaikkien silmien edessä. Islam on tullut jäädäkseen ja levittäytyäkseen osaksi yhteiskuntaamme. Tuo saatanallinen uskonto on lopunajan viimeinen pedon uskonto ja peto itse. Ei sen lihallisessa muodossa, vaan juuri tälle saatana antaa kaiken valtansa.

Enää ei opettajat peittele lukujärjestyksessä, mitä koulussa opetetaan!

 

Takaisin