Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
22.8.2018
 

Tänään tuli 12 vuotta pelastussanoman ensijulkaisusta

Muistan kun sain pelastussanoman. Sain sen ensin tutkittuani Jeesuksen veren valumista maahan. Siis se veri valuin ensin kristusruumista pitkin, jaloista ristipuulle, ja siitä maahan Golgatan kallion halkeamiin. Maa oli lunastettu!

Sitten luin Matteus 27 lukua ja Henki alkoi puhua sydämeeni jokaisella sanalla alkaen jakeesta 45 eteenpäin aina sinne 59. jakeeseen saakka.

Matteus 27:45-59

45 Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen.

46 Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: ”Eeli, Eeli, lama sabaktani?” Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

47 Sen kuullessaan sanoivat muutamat niistä, jotka siinä seisoivat: ”Hän huutaa Eliasta”.

48 Ja kohta muuan heistä juoksi ja otti sienen, täytti sen hapanviinillä, pani sen ruovon päähän ja antoi hänelle juoda.

49 Mutta muut sanoivat: ”Annas, katsokaamme, tuleeko Elias häntä pelastamaan”.

50 Niin Jeesus taas huusi suurella äänellä ja antoi henkensä.

51 Ja katso, temppelin esirippu repesi kahtia ylhäältä alas asti, ja maa järisi, ja kalliot halkesivat,

52 ja haudat aukenivat, ja monta nukkuneiden pyhien ruumista nousi ylös.

53 Ja he lähtivät haudoistaan ja tulivat hänen ylösnousemisensa jälkeen pyhään kaupunkiin ja ilmestyivät monelle.

54 Mutta kun sadanpäämies ja ne, jotka hänen kanssaan vartioitsivat Jeesusta, näkivät maanjäristyksen ja mitä muuta tapahtui, peljästyivät he suuresti ja sanoivat: ”Totisesti tämä oli Jumalan Poika”.

55 Ja siellä oli monta naista, jotka olivat Galileasta seuranneet Jeesusta ja palvelleet häntä; he seisoivat taampana katselemassa.

56 Heidän joukossaan oli Maria Magdaleena ja Maria, Jaakobin ja Joosefin äiti, ja Sebedeuksen poikain äiti.

57 Mutta illan tultua saapui rikas mies, Arimatiasta kotoisin, nimeltä Joosef, joka hänkin oli Jeesuksen opetuslapsi.

58 Hän meni Pilatuksen luo ja pyysi Jeesuksen ruumista. Silloin Pilatus käski antaa sen hänelle.

59 Ja Joosef otti ruumiin, kääri sen puhtaaseen liinavaatteeseen

Tästä kaikesta ymmärsin pala toisensa jälkeen, että tempauksia ei olekaan yksi, vaan ensin otetaan morsian ja sitten häävieraat. Kuten esimerkiksi miksi Matteus sanoo, siellä oli monta naista, jotka olivat seuranneet Jeesusta? Sitten luettelee kolme naista, viitaten näihin kolmeen asiaan, ensin Maria Magdaleena, joka oli näistä se joka katui syntejään eniten, morsian. Sitten siellä oli Maria, siis Jeesuksen äiti, vaikkei Matteus niin mainitsekaan asiaa. Tämä on häävieraiden symboli. Aivan kuten penseä seurakunta joka tulen kautta puhdistetaan. Se ei tunne olevansa erityisen syntinen, koska se ei käsitä armoa niin tarpeellisena… he joutuvat ahdistukseen ja vasta sitten tajuavat, eikä se enää erota morsianta häävieraista. Molemmat yhtä pyhiä, koska Jeesus palaa takaisin KAIKKINE PYHINENSÄ, häävieraat eivät ole morsianta kummemmassa asemassa, ikuinen elämä, yhden denarin palkkio. Lopussa Sebedeuksen poikain äiti, joista ei mainita erikseen, vaan hänen poikansa olivat Andreas ja Johannes ainakin, jos nyt oikein muistan. He tulevat sitten lopussa myös tuhatvuotiskaudelle ja siellä pyhittyvät, joskin heihin toinen kuolema ilmeisesti koskee. Näin minä sen asian tulkitsin.

Mutta niin, tässä se lyhykäisyydessään oli ja jos jollekulle asia oli täyttä ”hebreaa” niin ainakin tämä vertaus osui, koska hebreaksihan nuo oli alun perin kirjoitettukin. Luukas taisi kirjoittaa kreikaksi kirjansa.

Palataan alkuun ja kerron lisää pelastussanoman ensijulkaisusta.

Olin siis kirjoittanut pelastussanomaa kuukauden päivät ja välillä deletoinut kaiken pois ja kiistänyt etten minä ole mikään profeetta kirjoittelemaan tällaista. Kuitenkin Pyhä Henki teki minussa jatkuvaa työtä, lempeästi pakottaen minut kirjoittamaan ja julkaisemaan sen lopulta.

Tuo julkaiseminenhan se teki minulle sen, joka vei minut sitten mielentilatutkimuksiin, nimittäin julkaisin sen oman firmani tyhjillä nettisivuilla. Henki oli sanonut että ne ovat se paikka minne minun tulee se kirjoitus pistää ja niinpä minä sen tein.

Sen jälkeen nousi kauhea haloo asiasta, eivätkä ne kirjoitukset saaneet olla siellä kuin kolme päivää, jonka jälkeen ne lähti sieltä.

Sitten minut kutsuttiin yhtiökumppanini ja veljeni puhutteluun, jossa he pelkäsivät että mielenterveyteni oli mennyt. He saivat vaimoni tuella minulle tehtyä ansan, jonka seurauksena minut lähetettiin MT-1:llä Peijakseen suljetulle osastolle.

Kului vain kaksi päivää siitä kuulustelusta, kun vaimoni lähti ja vei lapset pois. He menivät sossujen avittamina turvakotiin ja kaikki tuona aikana kirjoittamani muutkin kirjoitukseni olivat päätyneet sosiaalivirastoon ja lääkärille, joka totesi amneesissaan epäilevän minulla olevan uskonnollinen psykoosi päällä.

Niinpä sain kutsun saapua lääkärin vastaanotolle keskiviikkona 30.8.2006 klo 15:00. Sitä ennen, vain 15 minuuttia aiemmin olin juuri ehtinyt lähettää Arille, sinne Lappiin paksun kirjeen, jossa kerroin että olen saanut Pyhän Hengen sanoman, että hänestä tulee se Suomen kuuluisa profeetta, eikä vain ”se kuuluisa Suomen profeetta”, vaan toinen niistä ilmestyskirjan mainitsemista säkkipukuisista. Ymmärrän täysin että jos itse saisin tuollaisen kirjeen, niin nauraisin vedet silmissä ja heittäisin sen pomaskan oikopäätä rodeen. Mutta minä ymmärrän että Pyhä Henki teki työtä Arissa ja hän on säilyttänyt tuon pomaskan.

Hänellä tulee olemaan suurempi tehtävä kuin koko elämä tällä planeetalla. Sitten kerroin mitä hänen tulee tehdä, kun hän näkee morsiamen menneen ja maailman ajautuvan täyteen katastrofitilaan. jne. jne. Hän ilmestyy noin 40 päivää ylösoton jälkeen ja aloittaa työnsä nöyrempänä kuin kukaan koksaan ennen. Hän jos joku voisi olla sitä, koska hän koko ajan oli tiennyt ja varmasti Pyhä Henki on siitä häntä muistutellut.

En olisi koskaan lähettänyt tuota kirjettä Arille, mikäli olisin tiennyt että joudun tämän kaiken keskellä vielä hullujenhuoneelle. Enkä edes tiennyt kuinka kauan joudun olemaan siellä pöpilässä, eikä sitä tiennyt kukaan muukaan.

Sen sijaan yksi kokonainen seurakunta rukoili minun puolesta kun he kuulivat mitä minulle oli tapahtunut. Siellä oli varmaan kokonainen armeija enkeleitä suojanani.

Siitä alkoi pelastussanoma… tosin avasin nettisivut www.pelastussanoma.fi vasta ensin toivuttuani kaikesta tätini ja lääkärisetäni luona, joka hoisi minua järkytyksestä ja sitten muutettuani Lietoon joulukuussa 2006. Ja siitäkin meni vielä hetki, kun Pyhä Henki pisti minut hakemaan domainia pelastussanoma.fi ja lopulta pääsiäisenä 2007 julkaisin nämä sivut ja aloin kirjoittamaan mm. tätä päivittäin palstaa, tosi nöyrin mielin, koska ymmärsin, etten tee tätä omasta voimasta.

 

Takaisin