Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
20.8.2018
 

Kaikki merkit viittaa siihen että uusi aika on alkamassa

Lehti:

Jääkiteet heijastivat Tornion taivaalle erikoisen ”nurinkurisen sateenkaaren”

Torniossa mökkeilevä oululainen Anne Pelttari oli lauantaina alkuillasta pihalla keräämässä marjoja, kun erikoinen valoilmiö kiinnitti hänen ja hänen miehensä huomion.

Taivas oli melko pilvetön, eikä sateesta ollut tietokaan, mutta taivaalla näkyi väärin päin olevaa sateenkaarta muistuttava valoilmiö.

– En ole aiemmin nähnyt mitään vastaavaa, Pelttari kertoo.

Noin kymmenen minuutin jälkeen valoilmiö yhtäkkiä hävisi.

Raamattu sanoo tästä siirtymäajasta monella tavoin, kuten että ”kun te näette näiden asioiden alkavan tapahtua, nostakaa silloin päänne, sillä vapautuksenne on lähellä” ja että ”näette suuria merkkejä taivaalla ja maan päällä”.

Jo heti Jeesuksen lähdön jälkeen, opetuslapset alkoivat odottaa Jeesusta takaisin. Ei siis ole ihme, miksi hän varoitti kansaa innostumasta ihan kaikesta, joka hiukankaan viittaisi Hänen paluuseen. Tietysti, koska Jeesus tietää sen päivän milloin tempaus tapahtuu ja se päivä oli kaukana edessäpäin mutta maailmanhistoriassa, ihan oven edessä. Tästä Jeesuksen sanomasta, ”hän tulee aikanaan” on puolestaan on tullut nimikristityille, joilla ei ole puhdas omatunto, heille ase aitoja Jeesuksen odottajia vastaan, jossa he sitten toistelevat näitä kliseitään, ”Jeesus tulee sitten aikanaan, eikä suinkaa meidän aikanamme” jotta saisivat vielä rypeä synnissä ja että ”vain yksin Isä tietää, ei edes poika” joilla he siirtelevät omaa tilinteon pelkoaan kauemmas, koska pelkäävät kohdata elävän Kristuksen. Se on monille kauhistus ja hyvin pienelle joukolle vapautus.

Lehti sanoo tästäkin heti että on niin yleinen ilmiö! Todellakaan ei ole yleinen. Mutta koska lehtienkin on pakko sanoa näin, jotta pelko jostain sellaisesta tuntemattomasta tulevaisuudesta ei heräisi. Voi kuinka maailmalle on aina ollut niin tuttua tuo itselleen valehtelu. Tule Herra Jeesus ja tempaa meidät jo kotiin!

 

Takaisin