Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.8.2018
 

Palatakseni vielä tuohon eiliseen junavertauskuvaan…

Siis vertauskuva alkoi siitä kun maanantaina 4.9.2006 olin varma että Jeesus toteuttaa silloin ylösoton ja istuin Helsingin rautatieaseman edessä kivetyksellä. Aamu oli klo 10:00 ja edestäni meni valtion hevoset, jotka ovat vertauskuva pitkän matkan takaa saavuttaneesta profetiasta. Apokalyptiset hevoset ja apokalyptinen aika.

Sitten kun istun junaan, valtion rattaisiin, joka kuvastaa ylösottoa, kun juna lähtee, olin siis taivaallisella kotimatkalla. Maallinen kotini oli ryöstetty ja tyhjä. Olin vertauskuvallisella matkalla uuteen kotiin ja siinä istuessani konnari, joka on Jeesuksen kasvoinen koko junan korkein päällikkö, jonka olin tuntenut jo vuosia, tulee viereeni tuttavallisesti jutellen, eikä vaadi minulta mitään muuta kuin sen minkä olen. Uskon Häneen ja hän antoi minulle armon!

Sen jälkeen tulee tarkastajat, jotka tarkastavat kaikkien matkaliput mutta minut he jättivät tarkastamatta. Olin Jeesuksen armossa siinä istuimella. Pyhä Henki tiesi että Jeesus on minun matkalippuni. Sillä minä pääsin kaikista tarkoin vartioiduista porteista sisälle.

Ihminen ei voi ostaa ikuista elämää, sen saa Jeesukselta ilmaiseksi. Eikä ihminen voi ansiotyöllään päästä noiden RHK:n tarkastajien ohi, koska sellaista lippua ei olekaan, jolla tuossa junassa pääsisi omin avuin. Kaikki on pelkästään Jeesuksen veren voimassa ja armossa!

 

Takaisin