Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
3.8.2018
 

Mä tässä mietin että kuinka vähän maailman ihmiset välittävät enää totuudesta

Joka päivä saa nähdä uutisia joissa viitataan maamme luottohenkilöiden puheita, joissa ilmenee taustalla olleen silkkaa valhetta ja selitykset sille ovat aivan käsittämättömiä.

Sitä vastoin, eilen kävin äitini luona kylässä, jossa oli juuri käyneet eräät sukulaiseni jotka pitävät minua mustan lampaan maineessa. He olivat sanoneet äidilleni etteivät halua olla minun kanssa tekemisissä koska olen juoppo ja roisto.

En mä oikeen tiedä enää loukkaako tuo minua mutta säälittää enemmänkin.

Ihmiset keksii paljon asioita omien hölmöilyjensä takia, eivätkä halua tunnustaa omia virheitään. Näin he haluavat muistuttaa jatkuvasti että joku on heitäkin huonompi ihminen. Näin mä täällä saan olla sitä aina. Eihän se kivaa ole tietenkään mutta kuten äidillekin sanoin, että kun Jeesus tulee, niin nämä asiat selviää, eikä siinä tarvita enää suomentajia, eikä tulkkeja selittämään miten mikäkin asia meni. Mä olen siis omalta tunnoltani varsin puhdas. Mä ilomielin asetun läpivalaistavaksi, missä olen roisto ja missä juoppo. Mutta tiedän että vaikeeta on, jos joutuu arvailemaan ja keksimään syitä miksi joku on huonompi ihminen kuin se minkä oma omantunnon tuska kertoo. Syyttäjä on aina saatanan palveluksessa!

Syyttelijällä on aina huono omatunto ja sellainen pistää uskovaksi itseään kutsuvan ensin valehtelemaan itselleen ja tekemään totuuksien kanssa kompromisseja. Muuten uskovan sydän hakkaisi niin kovaa, ettei tämä pystyisi syyttämään ketään. Syyttäjän on siis oltava katkeroitunut ja sitten tämä alkaa hitaasti luomaan epätosia oletuksia päähänsä ja sen jälkeen tämän täytyy tuon tuosta päästää ulos sitä myrkyllistä syntiä, sanoina, kuten Jeesus sanooi, ei se teitä saastuta, mikä menee suusta sisälle, vaan se mikä sieltä tulee ulos.

Tule Herra Jeesus ja sano… Kerro miten asiat meni ja kuka oli rosvo ja kuka juoppo? Ateistit vihaavat uskovia, samoin ne uskovaisiksi itsensä mieltävät, joiden sydän ei ole verellä pesty.

 

Takaisin