Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.7.2018
 

Henkimaailma elää lihansa himossa ilman ruumista

Elokuvasta ”Chost”

Tuossa eilen tuli puhelimitse keskusteltua erään veljen kanssa, joka oli käynyt hyvin syvällä haureuden saastaisissa syövereissä, eikä vain hetken, vaan kymmeniä vuosia. Hän kertoi mm. saaneensa unessa käydä helvetissä ja tuntea että hän sai siellä tehdä ja toteuttaa mielin määrin haureuksiaan, saamatta minkäänlaista ruumiin tyydytystä. Se tuli tuskaksi, eikä se ollutkaan enää mitään muuta kuin silkkaa kidutusta elää lihan himoissa ilman ruumista.

Minä mietin asiaa raamatullisesti ja mieleeni tuli heti Nooan ajat, ennen vedenpaisumusta. Henkimaailma menetti ruumiin vedenpaisumuksessa, nimittäin siellä aikojen alussahan on muutamilla lauseilla kuvattu nykyisiä henkiolentoja:

1. Mooseksen kirja 6:1-8 Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä, huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat.

Silloin Herra sanoi: ”Minun henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta.”

Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.

Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat, niin Herra katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä. Ja Herra sanoi: ”Minä hävitän maan päältä ihmiset, jotka minä loin, sekä ihmiset että karjan, matelijat ja taivaan linnut; sillä minä kadun ne tehneeni”. Mutta Nooa sai armon Herran silmien edessä.

Sen jälkeen Jumalan pojat ovat esiintyneet, mm. Jobin kirjassa:

Job 1: 6 Mutta kun eräänä päivänä Jumalan pojat tulivat ja asettuivat Herran eteen, tuli myöskin saatana heidän joukossansa.

Heillä ei enää ollut ruumista maan päällä, kuten heillä oli ennen vedenpaisumusta. Muutenhan tämä heidän lisääntymisensäkin olisi ollut mahdollista. Elikkä toisin sanoen, he elävät langenneina olentoina linhansa himoissa ilman ruumista, tänäkin päivänä ja se selittää kyllä sen valtavan kaunan ja vihan ihmistä kohtaan, jolla he saavat ihmiset silpomaan toisiaan ja käyttäytymään seksuaalisesti järkyttävillä tavoilla.

 

Takaisin