Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
12.7.2018
 

Ajatelkaas jos olisimme olleet lähes synnittömiä

Ajatteles miten me kohtaisimme Jeesuksen armon mikäli me olisimme lähes synnittömiä. Jos olisimme voineet elää siten ettemme olisi koskaan ketään loukanneet, puhumattakaan että olisimme tehneet suoranaista rikosta jotakuta vastaan? Millä tavalla kohtaisimme nyt Jeesuksen armon?

Jeesus ei tullut maan päälle sellaisia ihmisiä varten, jotka kokevat olevansa syyttömiä kaikkeen tai edes lähes… Ei kukaan voi sanoa Jeesukselle etten minä nyt sinun kuolemaasi olis kaivannu, etten minä nyt niin paha ollut.

Tämä mitä sanoin on hyvin tärkeä jokaisen ymmärtää. Siksi meidän syntiemme mitta on tultava itselle täyteen, niin että tunnemme ettemme tule mitenkään toimeen ilman Jeesuksen armon työtä.

—————– *** ——————–

Sitten katsoppas mikä päivä on huomenna! Se on perjantai 13. päivä ja kaiken huipuksi kuun pimein hetki. Se ei ole ihan jokavuotinen juttu ja kaikki mikä siihen liittyy, on kyllä rinnastettu käänteentekeväksi päiväksi. Olisi hyvä päivä vaikka ylösotolle, koska maailma joutuu siitä hetkestä suureen ahdinkoon.

 

Takaisin