Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.7.2018
 

Thaimaalaispoikien pelastusoperaatiossa profetaalista

Panin merkille jo muutama päivä sitten että tässä thaimaalaispoikien pelastusoperaatiossa on paljon elementtejä joista kannattaisi puhua mutten vielä silloin saanut tästä tarpeeksi irti. Nyt tänään Markku veli ja Eero veli toivat asiaan lisää pointteja maililla.

markku mailaa:

Luolasta on nyt päässyt ulos pelastuttejun luku 8 (vrt Nooan ajat). Mikä poikia uhkaa….vesi…tulva…aivan kuin Nooan aikana. Pääseekö kaikki ulos….toivottavasti, mutta pisti silmään, että kahdeksan on nyt pelastettu. Joku kiinnitti huomiota siihen, että ensimmäinen pelastettiin 8. päivä, pelastettuja on nyt 8 ja heitä pidetään sairaalan 8. kerroksessa, siitä tulee luku 888

https://www.youtube.com/watch?v=zX0vVh_rF8Q

Pet goat piirretystä on myös löydetty poikien kaltainen tilanne, siinä kaksitoista siniseksi mennyttä hahmoa istuvat paikoillaan, aivan kuin luolan pojat. Sinisyys voisi viitata veteen tai hapen puutteeseen.

https://youtu.be/a3fSfbKxOgo?t=1m13s

Tuo on hyvin outo piirretty, miksi se on tehty, en ole tarkemmin tutkinut.

Sitten Eero jatkaa:

Tässä jalkapallonuorten tapauksessa on jotain hyvin profeetallista. Menivät luolaan juhannuspäivänä ja olivat kymmenen päivää ahdistuksessa, ennen kuin heidät löydettiin. Poikia on yhteensä 12 + valmentaja eli apostolien luku sekä Herramme Jeesus Kristus.

Lisäksi tässä tapahtumassa on ollut ja on mukana monen uskonnon edustajia manaamassa henkiolentoja, lohikäärmeen henkiä ym. joten okkultismia riittää. Poikia siis (opetuslapsia) oli alunperin 12 ja kolmastoista on valmentaja.

Pelastuksen eteneminen: He siis menivät luolaan Juhannuspäivänä ja joutuivat olemaan siellä 10 päivää ennen kuin heidät löydettiin. Joutuivat olemaan ahdistuksissa 10 päivää, kuten Raamattu ilmestyskirjan enkeli kertoo seurakunnille.

Sitten aluksi, mielenkiintoinen päivämäärä 8.7. aamulla pelastetaan kaksi. Aivan kuin omerin kaksi kakkua. Morsian! Sitten hetken päästä 8.7. pelastetaan myös toiset kaksi… 8 on uuden alku ja 7 on täydellisyyden luku.

Maanantaina 9.7. pelastetaan vielä neljä, valmentaja heidän joukossaan.

Elikkä laskutoimitus menee 2+2+4=8 Nooan luku ja jäljelle jää 5, aivan kuin viisi tyhmää neitsyttä odottamaan Jeesuksen paluuta.

Jos tätä jotenkin pitäs tulkita niin sanon näin että ensin lähtee morsian, ensin kuolleet ja sitten elossa olevat 2+2 ja silloin luku neljä jää häävieraitten asemaan ja he pääsevät sitten. Yhteensä 8 elikkä arkissa pelastuneitten luku. Lopuksi jää luku 5 elikkä jää nähtäväksi miten profetia etenee ja kuinka heidät sitten pelastetaan lopulta.

 

Takaisin