Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
30.6.2018
 

Nyt on kammottava ”pride viikko” ja tänään se häpeän kulkue

Huomenna eletään kansallisen häpeän päivää ja koko tämä viikko on menty sillä tavalla että Helsinki on nostanut jopa valtiollisien rakennusten salkoihin 6 -värisen sateenkaaren, himoseksuaalilipun. Ei ole erikseen vain homoseksuaaleja, vaan himoseksuaaleja ja pride kulkue on K18 pornokulkue.

Tämä lause, himoseksuaaleista ei ole minun keksimäni termi, vaan miehen joka oli 20 vuotta homopiireissä ja on siis nähnyt siellä kaiken minkä voi ymmärtää siitä.

Hän kiteyttää asian Jumalan sanalla, Jumala antoi Eevalle halun mennä miehelle ja kuvaili sitten lihan himon aina syntiin johtavana mieltymyksenä, joka näkyy seksuaalisena ja saastaisena himona luonnottomuuteen.

Seksuaalisuudella ei ole rakkauden kanssa mitään tekemistä. En usko että Jumala koskaan tarkoitti että seksi ja rakkaus olisivat rinnakkaisia tunteita. Mutta nimenomaan nämä ihmiset rinnastavat nuo kaksi asiaa keskeisellä tavalla yhteen. Heille seksi on aina rakkautta ja yli sopivuuden, vielä suurempaa rakkautta kuin heterosuhteissa. Mutta kun Jeesus ei kelpaa juuri kenellekään. Olet ihana ja sinua ylistetään jos olet jotain muuta kuin Jumalan luoma ja tunnustat sen. Mutta jos sanot että olet hetero ja Jeesus on Herrasi, niin kaikki ovat sinua vastaan ja saat tuntea sen nahoissasi.

Meidän kuuluu rakastaa toisiamme ja vain miehen ja naisen välissä voi tuon rakkaussiteen yli mennä parisuhteen kautta seksuaaliseen suhteeseen. Tämä on ainoa tapa joka voi toimia ja jolla on Jumalan siunaus.

Homosuhteet rikkoutuvat siksi koska molemmat tietävät mihin suhde loppujenlopuksi perustuu, pelkään lihalliseen himoon ja kumpikaan ei luota eikä voi luottaa kumppaniinsa. Saas nähdä siis miten Jumala tähän tänään suhtautuu?

 

Takaisin