Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
24.6.2018
 

Sapatinviettäjille tiedoksi: Sapatti on käskyistä vaikein pidettävä!

Jaakobin kirje 2:10 Sillä joka pitää koko lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, se on syypää kaikissa kohdin.

Eikä kyse ole pelkistä teoista, vaan mielen synnistä! Vai olenko mielestäsi synnitön jos mieleni tekee jatkuvasti syntiä vaikka käsi ei tekisikään?

Jeesus sanoi vuorisaarnassaan (Matt 5:28) että ”jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa.”

Joten, luuletko että olen synnitön silloin jos ajatuksissani teen syntiä, murhaan, raiskaan, varastan ja himoan kaikenlaista joka on vain silkkaa syntiä, vaikkei käteni tekisikään niin?

Tästä samasta syystä minä lapsuuteni Adventistisen kasvatuksen saaneena, tiedän ettei yksikään ihminen maailmassa ole täysin voinut sapattia pitää, sillä tavalla kuin sapattia kuuluu viettää… AJATUSTENSAKIN TASOLLA!

Sapatinviettämiseen kuuluu valtava luettelo asioita, joita ei saa tehdä, eikä niitä saa myöskään ajatella, eikä niistä saa keskustella.

Sapatti alkaa perjantaina klo 18:00 ja päättyy sapatti-iltaan klo 18:00 ja niitä ohjeita ja kieltoja, käskyjä ja velvoitteita on niin valtava määrä ettei sapattia kukaan kykene pitämään ajatustensa tasolla. 24h on pitkä aika pysytellä näiden kaikkien säädösten rajoissa AJAUSTENKIN TASOLLA!

Ei ole olemassa käskyä jonka voit rikkoa ajatustasolla mutta se ei muutu synniksi koska et ole tehnyt niin.

Ajatteles Eevaa, missä kohtaa hän oikeastaan jo teki synnin? Siinä kun hän haukkasi palan, vai siinä kun hän epäili ensimmäistä kertaa Jumalaa, kun käärme sanoi että ”onko todellakin Jumala niin sanonut?” Kyllä! Siinä kohtaa kun Eeva katsoi käärmettä hämmästyneenä suu auki ja antoi käärmeelle pikkusormen.

 

Takaisin